Arkanda
Ultra Üye
Hepsini sildim. Bilgisayarı açıp kapattım sorun düzelmedibende şuanlık bir sorun yok sil yükle yapın dosyalarını falanda silin
yeni hero yüzünden seçim ekranında banlayın
heee evet k sante vardı takımımda teşşekürler unuttumyeni hero yüzünden seçim ekranında banlayın
hayır var zeridede böyle olmuştu ilk geldiğindeoyuna güncelleme geldiği için olabilir hilenin güncellenmesini bekle
Post automatically merged:
alakası bile yok
kankacım karakter banlamakla hiç alakası yok yeni güncelleme geldi hile daha güncellenmemiş ki hangi karakter gelirse gelsin hiçbirinde böyle sorun die paylaşımlar olmadı genede banlamayı dene olursa olur belkiheee evet k sante vardı takımımda teşşekürler unuttum
Post automatically merged:
hayır var zeridede böyle olmuştu ilk geldiğinde
hayır yeni heroyu script içine yazmadılarkankacım karakter banlamakla hiç alakası yok yeni güncelleme geldi hile daha güncellenmemiş ki hangi karakter gelirse gelsin hiçbirinde böyle sorun die paylaşımlar olmadı genede banlamayı dene olursa olur belki
alakası var şimdi banladım ksanteyi düzeldi sorunkankacım karakter banlamakla hiç alakası yok yeni güncelleme geldi hile daha güncellenmemiş ki hangi karakter gelirse gelsin hiçbirinde böyle sorun die paylaşımlar olmadı genede banlamayı dene olursa olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?