17 Ağu 2022 #1 Utku G U Onaylı Üye Katılım 16 Tem 2022 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI Lol sc indiricem bana yardım eder mısınız yni onaylı üye oldum ban yemeden kasmak istiyorum ve valorant onuyorum çarım nasıl ban yemez bana detaylı anlatıcak birileri DC EKLEYEBİLİRİM YA DA TR SERVER NİCK: BABA DESTEKLİYOR
Lol sc indiricem bana yardım eder mısınız yni onaylı üye oldum ban yemeden kasmak istiyorum ve valorant onuyorum çarım nasıl ban yemez bana detaylı anlatıcak birileri DC EKLEYEBİLİRİM YA DA TR SERVER NİCK: BABA DESTEKLİYOR
17 Ağu 2022 #2 stormanql Ultra Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 1,883 Çözümler 46 Tepki puanı 289 Ödüller 10 Yaş 45 7 HİZMET YILI Valodan Ban yenek istemiyorsanız vangardi kapatın lolde ise belli etmek istemiyorsaniz ezvade i kapatin yani Dodgeyi
Valodan Ban yenek istemiyorsanız vangardi kapatın lolde ise belli etmek istemiyorsaniz ezvade i kapatin yani Dodgeyi
17 Ağu 2022 #3 7erapi 7 Onaylı Üye Katılım 17 Ağu 2022 Mesajlar 57 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI stormanql' Alıntı: Valodan Ban yenek istemiyorsanız vangardi kapatın lolde ise belli etmek istemiyorsaniz ezvade i kapatin yani Dodgeyi Genişletmek için tıklayın ... tflerde dodge açık kalsa çok anlaşılmaz sanırım
stormanql' Alıntı: Valodan Ban yenek istemiyorsanız vangardi kapatın lolde ise belli etmek istemiyorsaniz ezvade i kapatin yani Dodgeyi Genişletmek için tıklayın ... tflerde dodge açık kalsa çok anlaşılmaz sanırım
17 Ağu 2022 #4 MarianaX Ultra Üye Katılım 24 Haz 2020 Mesajlar 1,551 Çözümler 14 Tepki puanı 231 Ödüller 7 5 HİZMET YILI onaylı üye olmalısınız öncelikle 50 mesaj gerekli ayriyetten valorant üzerinden ban yemek istemiyor isen yapman gerekenler. lol sc ile oynadın tabiki oynamadan önce vanguardı kapatıcaksın sonra oynadın sıkıldın cıktın yapman gerekenleri listeliyorum. - temp %temp% klasorlerini temizleyin - %appdata% ldperon klasorunu silin ( daha güvenli olur sizin için )
onaylı üye olmalısınız öncelikle 50 mesaj gerekli ayriyetten valorant üzerinden ban yemek istemiyor isen yapman gerekenler. lol sc ile oynadın tabiki oynamadan önce vanguardı kapatıcaksın sonra oynadın sıkıldın cıktın yapman gerekenleri listeliyorum. - temp %temp% klasorlerini temizleyin - %appdata% ldperon klasorunu silin ( daha güvenli olur sizin için )