hahaha kesinlikle ya zorla tekrar başlatacaklar oyunaoyyy yine lole geri mi döneyim onu mu istiyorsun
windsharpı kullandığım zaman 2. günümde ban yemiştim bunu arkadaşım 15 gündür falan oynuyor henüz ban yemedi.windsharp ile birebir aynı sadece ban konusunda daha iyi olabilir.
aa zeri yok mu? bunu yeni öğrendimhocam zeri şampiyonunu ekleme şansınız varmı şampiyon çok güçlü eminim scriptle daha güçlü olacaktır. saygılar.
yes of course , but not legitcan use it in ranked ?
Jinx kalista ve kaisa gayet iyi oyantıyor jinx def veya buddy gayet iyi kaisa oktw gayet iyi. fakat ben de artık lane temizleme sorun uvar neden anlamadım sizde sorun yok ise onlar gayet idealadc de hangi championlari onerirsiniz? 1,2 tane de mid icin oneri alabilirim
windsharptan daha mi iyi
ban yedirirmiJinx kalista ve kaisa gayet iyi oyantıyor jinx def veya buddy gayet iyi kaisa oktw gayet iyi. fakat ben de artık lane temizleme sorun uvar neden anlamadım sizde sorun yok ise onlar gayet ideal
yedirir illakiban yedirirmi
henuz kullanmaya baslamadim, onayli uye olmam gerekirmis hem oyunu sildiydim yokdum bakalim tekrardan deneycem tesekkurlerJinx kalista ve kaisa gayet iyi oyantıyor jinx def veya buddy gayet iyi kaisa oktw gayet iyi. fakat ben de artık lane temizleme sorun uvar neden anlamadım sizde sorun yok ise onlar gayet ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?