Pillar of Eternity
Ultra Üye
Default evade config is very bad I used 2 accounts to test settings - you will need to customize if you want good evade -- windsharp pred on medium or oktw on medium hitchance hits dead centerHe dodges badly and often misses
Thank you, friend, I didn't know, I just deleted the LPR completely be healthy)Default evade config is very bad I used 2 accounts to test settings - you will need to customize if you want good evade
Şuanlık UDban durumu hakkında bilgisi olan varmı ?
lp gives NO BAN8 maç attım ardından pcyi kapattım ertesi akşam girdiğimde ban yemişti şans işi birazda
been playing using lpreborn...no ban at the momment but dont abuse or will get pach soon like wind sharpbanned or no guys and can i use it for main acc ?
been playing since yestarday and i dont get ban at the moment...but dont abuse if not will get pach soon as windsharp and will get banban durumu hakkında bilgisi olan varmı ?
ustam yaklaşık 60 oyun attım ban yemedim ben. sen yanlışıkla ws yimi açtın ? veya farklı bir şey mi yaptın. ban yiyen başka kimse yok çünkü8 maç attım ardından pcyi kapattım ertesi akşam girdiğimde ban yemişti şans işi birazda
Hiçbir fikrim yok garip bir şekilde yedim anlamadım bende ek olarak sizdede inject olduktan sonra memoryui siliniyor mu ?ustam yaklaşık 60 oyun attım ban yemedim ben. sen yanlışıkla ws yimi açtın ? veya farklı bir şey mi yaptın. ban yiyen başka kimse yok çünkü
Peki o hesapta hiç WindSharp kullandınız mı? Yoksa sadece LpReborn kullanıp mı ban yediniz? Sorunuza yanıt olarak, güvenlik önlemi olarak her cmd inject consolu açıldığında memoryui siliniyor. Her inject için tekrardan winrardan çıkartmanız gerek.Hiçbir fikrim yok garip bir şekilde yedim anlamadım bende ek olarak sizdede inject olduktan sonra memoryui siliniyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?