Ayarlardan hit chance gibi bir şey olması lazım onu High yaparsan sık sık kullanır skilleri. Aynı zamanda skillerin uzaklığını ayarlayabildiğin bir ayar da vardı sanırım. Antrenman modunda göz gezdirebilirsin.Merhaba arkadaşlar ben bu scripti hallettim yükledim oynadım vs. ama anlamadığım olay şu istediğim performans sanki yok bir tane config yükledim bi arkadaş paylaşmış onu yükledikten sonra biraz daha iyi oldu. Yeterli değilmiş gibi hissettiriyor. Var mı elinizde işte şu config diyebilceğiniz bi config var ise paylaşabilir misiniz?
edit: Xerath oynuyorum mesela Q range içinde olsa bile atmıyor uzak diye (Ultisini aşırı nadir kullanıyor.)
özel lobide yaptığım ayarlar kayıtlı kalıyor mu?Ayarlardan hit chance gibi bir şey olması lazım onu High yaparsan sık sık kullanır skilleri. Aynı zamanda skillerin uzaklığını ayarlayabildiğin bir ayar da vardı sanırım. Antrenman modunda göz gezdirebilirsin.
Hit chance i high yaparsan atmaz low yaparsan her seye atar high demek kesin tutucaksa atarim skilli gibi bi seyAyarlardan hit chance gibi bir şey olması lazım onu High yaparsan sık sık kullanır skilleri. Aynı zamanda skillerin uzaklığını ayarlayabildiğin bir ayar da vardı sanırım. Antrenman modunda göz gezdirebilirsin.
tamamdır aga sağol denicem birazdanHit chance i high yaparsan atmaz low yaparsan her seye atar high demek kesin tutucaksa atarim skilli gibi bi sey
Immobile oluyor o. Ben high'da kullanıyorum. Skilleri sık sık kullanıyor. Space basılı tutunca kombo atmadığı olmadı şimdiye kadar.Hit chance i high yaparsan atmaz low yaparsan her seye atar high demek kesin tutucaksa atarim skilli gibi bi sey
Antrenman modunda kalıyor evet.özel lobide yaptığım ayarlar kayıtlı kalıyor mu?
ayarlardan sc yi fule alman lazım herodan heroya degısıyorMerhaba arkadaşlar ben bu scripti hallettim yükledim oynadım vs. ama anlamadığım olay şu istediğim performans sanki yok bir tane config yükledim bi arkadaş paylaşmış onu yükledikten sonra biraz daha iyi oldu. Yeterli değilmiş gibi hissettiriyor. Var mı elinizde işte şu config diyebilceğiniz bi config var ise paylaşabilir misiniz?
edit: Xerath oynuyorum mesela Q range içinde olsa bile atmıyor uzak diye (Ultisini aşırı nadir kullanıyor.)
antrenman modunda yaptıkların kaydoluyormuş kankaconfig kaydetme varmı
ona göre yok hılenın ayarlarında sc yı fulle alabılıyorsunArkadaşlar ilk kendiniz bi uğraşmanız lazım hem öğrenme açısından hem deneme eğer baktınız olmadı forumda configler mevcut aratıp bulabilirsiniz
her seferinde baştan yapıyorsun maalesef ayarını en azından bende sıfırlanıyor diyebilirim kalıcı yapmayı bilen varsa orası ayrı mesele tabiözel lobide yaptığım ayarlar kayıtlı kalıyor mu?
Güzel configler var tıka bakMerhaba arkadaşlar ben bu scripti hallettim yükledim oynadım vs. ama anlamadığım olay şu istediğim performans sanki yok bir tane config yükledim bi arkadaş paylaşmış onu yükledikten sonra biraz daha iyi oldu. Yeterli değilmiş gibi hissettiriyor. Var mı elinizde işte şu config diyebilceğiniz bi config var ise paylaşabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?