entropy leblanc kullanın digeri düzgün çalışmıyor
tamamdır deniyimlprebornaio'yu hiç denemedim entropy gayet iyi çalışıyor. forumdaki çoğu kişi lprebornaio kullanıyordu sanırsam ondan olabilir. oynarkene hitchance'ini high yapıp predictionu oktw yapmanı öneririm
onu bende fark etim combo larında sıkıntı var çözümü varsa yardım plzSelamlar LPReborn ilk kullanmaya başladığım zaman leblanc configleri çalışıyordu oynuyordu birkaç konu gezdim desteklenmiyor gibi cevaplar verilmiş muhtemelen son güncellemelerden dolayı configler çalışmıyor el atabilir misiniz?
tekrar kontrol edin bence arkadaşımda böyle bir sorun mevcut değilSelamlar, LPReborn ilk kullanmaya başladığım zaman Leblanc configleri çalışıyordu oynuyordu birkaç konu gezdim desteklenmiyor gibi cevaplar verilmiş. Muhtemelen son güncellemelerden dolayı configler çalışmıyor, el atabilir misiniz?
hiç çalışmıyo urf spama atıyoentropy leblanc kullanın digeri düzgün çalışmıyor
daha geçenlerde oynadım yanlışın var urf spamın altında leblanc menüsü olması lazımhiç çalışmıyo urf spama atıyo
yok hatta bugluydu 4 5 defa çıkgir yaptım düzeltmek için saddece urf spam yazıyo baska bişe yazmıyodaha geçenlerde oynadım yanlışın var urf spamın altında leblanc menüsü olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?