Çözüldü LPReborn minion exploit ve hero exploit nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam,
Samira script de minion exploit ve hero exploit yazıyor. Onlar nedir, açıklayabilecek var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
kral minion exploit minyona vurur gibi yapıp vurmuyor missclick attırıyor hero da karsı heroya coin atıyor bir işe yaradıkları yok sadece animasyon onları kapat hatta benim gibi git alakasız tuslara ata cunkü ynlslkla açtıgın anda anlamıyorsun adamlara dalıcakken attack yapmıyor saçmalıyor char
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merak ettim sadece özelliği yani çalışıyor olsa ne işe yarıyor? Merak ettim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
kral minion exploit minyona vurur gibi yapıp vurmuyor missclick attırıyor hero da karsı heroya coin atıyor bir işe yaradıkları yok sadece animasyon onları kapat hatta benim gibi git alakasız tuslara ata cunkü ynlslkla açtıgın anda anlamıyorsun adamlara dalıcakken attack yapmıyor saçmalıyor char

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Teşekkürler kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...