2 May 2022 #1 krlangc1 K Onaylı Üye Katılım 13 Şub 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar, Programı yükledim fakat kullanmak konusunda problem yaşıyorum. Videolarda izlediğim sekmeleri bulamıyorum. Programı kullanma konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? Ayrıca duo girecek arkadaşları da buradan ekleyebilirim. Teişekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Programı yükledim fakat kullanmak konusunda problem yaşıyorum. Videolarda izlediğim sekmeleri bulamıyorum. Programı kullanma konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? Ayrıca duo girecek arkadaşları da buradan ekleyebilirim. Teişekkürler.
Çözüm U U uhpep 2 May 2022 Shift basarsanız hile menüsü açılacaktır. Başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı?
2 May 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Shift basarsanız hile menüsü açılacaktır. Başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
3 May 2022 Konuyu başlatan #3 krlangc1 K Onaylı Üye Katılım 13 Şub 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 30 7 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Shift basarsanız hile menüsü açılacaktır. Başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı? Genişletmek için tıklayın ... Shift basılı menüyü nasıl sabit tutabilriiz ? birde çalışması için neler yapabilirim ayar hakkında Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Shift basarsanız hile menüsü açılacaktır. Başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı? Genişletmek için tıklayın ... Shift basılı menüyü nasıl sabit tutabilriiz ? birde çalışması için neler yapabilirim ayar hakkında