LPReborn Nasus ile nasıl çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Oynayabilirin top lane kaldığı zaman nasus çekiyorum full ve baya iş yapıyor.Skill shot şampiyonları oyna sadece diyenlere takma sc sadece skill shot üzerine değil.Mainim twitch hiçbir tane combo ayarı açık değil sadece otoları scye attırıyorum tr 12. oldum twyle.Demek istediğim scnin sana verdiği çok büyük avantaj düz vuruş kaçırmama adamın önüne tıklayıp yolunu kesip space basılı tutacaksın ve hiç hasar kaçırmadan keseceksin.Sorsan çoğu kişi trundle kötü demiş sc ile ama ben sc ile trundle oynadığım zaman plat1 eloda dakika 15de 2. kulede oluyorum demek istediğim sc sadece skill shot tutturmak değil.kesinlikle oyna iş yapıyor
Farm yaparken q yu kendisi mi basıyor yoksa manuel mi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
script nasus kulağa ilginç geliyor ama q da çok guçlu olabilir deneyimlerine paylaşırsan guzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
nasusla güzel çalışıyor fakat son güncellemede farm ve comboda sorun vardı düzeldi mi bilmiyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
script oynuyosan bence skillshot çarlarını oyna en bilineni xerath mesela al supporta kastır adcni sende adamlara oynu zindan et mis

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nasus komboluk bir çar değil ama Dodge falan için gayet normal stabil olarak çalışıyor diğer türlü nasusun zaten çok bir kombo özelliği yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar saat 12 gibi 5.günüm doluyor Onaylı üye olacağım. Nasus ile oynamayı planlıyorum Nasusta farm hatası olur mu?
Olmuyor, onlarca hile ile kullandım (bazılarından ban yedim) hiç biri nasusta farm hatası yapmadı. V basılı tuttuğun sürece direk kendisi stackleri alıyor Q geldikçe
Post automatically merged:

5 gündür kayıt olmam gerekiyordu bu 5. günüm şuan pardon :d ayın 30 unda onaylı oluyorum
Onaylı olmuşsun bile, ben onaylıya kasıyorum şuan. Değiyor mu o kadar yorum yaptığına?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
gayet güzel farm yapıyor nasusun scsi fena değil

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bir sıkıntısı yok gayet güzel çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...