Merhabalar...Arkdaşlar veya sayın yetkililer durum şöyle. ben antrenman moduna girdiğim zaman script sorunsuz çalışıyor. Hani kombolar minyonlar vesaire ama normal oyuna girince bazen adamlara kombo atmıyor hatta atmadıklarına oyun boyunca hiç atmıyor. algılamıyor diye düşünüyorum.
Minyon alırken 2 tanesini görüyor. Orman kamplarını görmüyor, kendi kendine kesmiyor hani V'ye falan basınca. Forumda buna benzer bir iki kişide daha aynı sorun olmuş ama çözmüşler sanırım sizin çözümlerinizle. Lakin ben çözemedim onlarla da dediğim gibi antrenman modunda bir sıkıntısı yok, sorunsuz çalışıyor. Her şeyi ejderleri vesaire algılıyor ama normal oyunda misal veriyorum ejdere kendi vurmuyor veya smite basmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
%appdata% den lprb idi sanırım dosya adı. onu sildim tekrar yükledi kendi halince hatta temp %temp% gibi dosyaları da temizledim dosyayı silerken ama yine dediğim gibi oldu. antrenmanda sıkıntısız çalıştı ama normal oyunda hala aynıydı önceki gibiHocam senin sc bozulmuş bende öyle bir sıkıntı yok fikrimce %appdata% klasöründe ki yeri sil scyi sil yeniden yükle
o zaman beklemekten başka çaremiz yok. ben arada sırada yine sil sonra gir yaparım yine düzeliyor mu bakmak için ama olacağını da sanmıyorum. sonraki yamaya artık. TeşekkürlerBunu banada cok yapıyor bazen LPRB klosörünü silince düzeliyor bazende hile başka bir yamada kendini günclleyince düzeliyor eğer %appdata% dan hileyi sildiysen bir sonraki yamayı bekle düzelicektir diye umuyorum bnde minyon vurmama sorunu hileyi güncelleme gelince kendiliginden düzelmişti
onu anladım zaten de anlamadığım şey şu. eğer sıkıntı olmuş olsaydı sc de neden antrenmanda sorun çıkarsın ki. normal oyunda yapıyor bunu. sildim yükledim temizledim herşeyi ama yine aynıseninkinde bi sorun var sc ile ilgili tüm dosyaları %appdata% %temp% vs. silip tekrar hileyi çalıştırıp dosyaları yüklemeyi dene
kanka şimdi program minyonların canının azamlasıdır adamların hareketleridir vs. bunları algılarken sıkıntı yapabiliyo yapak zeka sonuçta antrenman modunda gerçek bi kişi yok program rahat bi şekilde ne yapacağnı bilebiliyor ondan olabilironu anladım zaten de anlamadığım şey şu. eğer sıkıntı olmuş olsaydı sc de neden antrenmanda sorun çıkarsın ki. normal oyunda yapıyor bunu. sildim yükledim temizledim herşeyi ama yine aynı
yani doğru, farkındayım o durumun ama işte öyleyse bir sorun var demektir o verileri almasında diye düşünüyorum onu nasıl çözeriz onu soruyorumkanka şimdi program minyonların canının azamlasıdır adamların hareketleridir vs. bunları algılarken sıkıntı yapabiliyo yapak zeka sonuçta antrenman modunda gerçek bi kişi yok program rahat bi şekilde ne yapacağnı bilebiliyor ondan olabilir
knk bu sorun çoğu kişide yok ondan çözümü nedir bilemem aklıma bi dediğim gibi dosyaları silip tekrar yüklemek geldi oda işe yaramadıysa hilenin güncellenmesini bekle yada ping sorunu falan varsa onu düzelt başka bişi diyemem ya hile düzgün inject edilmedi ya dosyada sorun var yada internette sorun vardıryani doğru, farkındayım o durumun ama işte öyleyse bir sorun var demektir o verileri almasında diye düşünüyorum onu nasıl çözeriz onu soruyorum
silip yüklemeyi dene yada config yükle
internetim stabil 22-21 ms de ve zaten sc de ayarlı birşekilde. injectte sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü olsa neden antrenmanda çalışsın. neyse gelecek yamayı bekleyeceğim artık. yetkililer görmüş olsaydı bi çözüm sunabilirlerdi belki. belki de onlar da bilmiyordur. neyse sağlık olsun teşekkürler yine deknk bu sorun çoğu kişide yok ondan çözümü nedir bilemem aklıma bi dediğim gibi dosyaları silip tekrar yüklemek geldi oda işe yaramadıysa hilenin güncellenmesini bekle yada ping sorunu falan varsa onu düzelt başka bişi diyemem ya hile düzgün inject edilmedi ya dosyada sorun var yada internette sorun vardır
Merhabalar,Arkdaşlar veya sayın yetkililer durum şöyle. ben antrenman moduna girdiğim zaman script sorunsuz çalışıyor. Hani kombolar minyonlar vesaire ama normal oyuna girince bazen adamlara kombo atmıyor hatta atmadıklarına oyun boyunca hiç atmıyor. algılamıyor diye düşünüyorum.
Minyon alırken 2 tanesini görüyor. Orman kamplarını görmüyor, kendi kendine kesmiyor hani V'ye falan basınca. Forumda buna benzer bir iki kişide daha aynı sorun olmuş ama çözmüşler sanırım sizin çözümlerinizle. Lakin ben çözemedim onlarla da dediğim gibi antrenman modunda bir sıkıntısı yok, sorunsuz çalışıyor. Her şeyi ejderleri vesaire algılıyor ama normal oyunda misal veriyorum ejdere kendi vurmuyor veya smite basmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?