5 Eki 2022 #21 haliloge7 H Onaylı Üye Katılım 3 Eki 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 29 3 HİZMET YILI hocam bu bahsettiğiniz script mi yoksa hile mi ve nereden ulaşabiliriz buna.?
5 Eki 2022 #22 LeftShit L 𐱅 𐰇 𐰼 𐰰 Ultra Üye Katılım 15 Ara 2019 Mesajlar 1,531 Çözümler 8 Tepki puanı 161 Ödüller 8 6 HİZMET YILI Gazelle' Alıntı: Eğer sorduğun buysa; Varus - OKTW Kaisa - OKTW Jinx - JinxDefault Caitlyn - IDK BEST Ezreal - IDK Bu şekilde yapabilirsin, Cait'de ise combodan herşeyi kapatıp sadece W'yu açık tutarsan daha tatlı oluyor. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim dostum deniyeceğim...
Gazelle' Alıntı: Eğer sorduğun buysa; Varus - OKTW Kaisa - OKTW Jinx - JinxDefault Caitlyn - IDK BEST Ezreal - IDK Bu şekilde yapabilirsin, Cait'de ise combodan herşeyi kapatıp sadece W'yu açık tutarsan daha tatlı oluyor. Genişletmek için tıklayın ... teşekkür ederim dostum deniyeceğim...
10 Eki 2022 #23 ErenUgrlll Vearf Uzman Üye Katılım 19 Eki 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 Tepki puanı 27 Ödüller 5 Yaş 24 Sosyal 5 HİZMET YILI OKTW Space bas kazan diyebilirim. IDK ise caitlyn gibi herolarda kullan, skillshotları fazla manayı az yiyen herolar için onerimdir. Ezreal gibi manayı cok yiyen herolarda OKTW kullanman daha degerli olur. İyi Forumlar. Post automatically merged: 10 Eki 2022 haliloge7' Alıntı: hocam bu bahsettiğiniz script mi yoksa hile mi ve nereden ulaşabiliriz buna.? Genişletmek için tıklayın ... Dostum MemoryUI den LPReborn scriptini kullanabilirsin. Kullanmak için onaylı üye olmanız gerekmekte... İyi Forumlar.
OKTW Space bas kazan diyebilirim. IDK ise caitlyn gibi herolarda kullan, skillshotları fazla manayı az yiyen herolar için onerimdir. Ezreal gibi manayı cok yiyen herolarda OKTW kullanman daha degerli olur. İyi Forumlar. Post automatically merged: 10 Eki 2022 haliloge7' Alıntı: hocam bu bahsettiğiniz script mi yoksa hile mi ve nereden ulaşabiliriz buna.? Genişletmek için tıklayın ... Dostum MemoryUI den LPReborn scriptini kullanabilirsin. Kullanmak için onaylı üye olmanız gerekmekte... İyi Forumlar.