Onaylı Üye
oto stack atmayı kapatan secenek olması lazım f7 bastıgında gözüküyor olması gereklilol sc de cassi herosunda tanrıçanın göz yaşı aldığında oto stack kasma yapıyor ve durmadan Q skili atıp duruyor mana bitiriyor ve kapatılmıyor oto stack kasması ve lol de hangi herolarda var hangi herolarda yok bakabiliceğim bir yer var mı ?
Cassi combo menüsün de Misc kısmında ki "Stack Tear Goddes" kapatırsanız çözülecektir.lol sc de cassi herosunda tanrıçanın göz yaşı aldığında oto stack kasma yapıyor ve durmadan Q skili atıp duruyor mana bitiriyor ve kapatılmıyor oto stack kasması ve lol de hangi herolarda var hangi herolarda yok bakabiliceğim bir yer var mı ?
Bu arada yorum kesinlikle doğru. Aynı zamanda E ile farma last hit amanı sağlayan bir ayar var cass oynayacaksan onu açman iyi olur, normalde alıcağından çok daha fazla farm alırsın. Ekstra olarak Combo R'yi kapamanı öneririm çünkü epey kötü atabiliyor ultilerini.Cassi combo menüsün de Misc kısmında ki "Stack Tear Goddes" kapatırsanız çözülecektir.
Ben şimdi last hit atmıo e iilemi atıcak hocam milyona son vuruş yapmıo x tuşu last hitBu arada yorum kesinlikle doğru. Aynı zamanda E ile farma last hit amanı sağlayan bir ayar var cass oynayacaksan onu açman iyi olur, normalde alıcağından çok daha fazla farm alırsın. Ekstra olarak Combo R'yi kapamanı öneririm çünkü epey kötü atabiliyor ultilerini.
hiçbirşey yapmasan bile, herhangi bi tuşa tıklamasan bile e menzilinde olan farmlara e ile last hit atıyor.Ben şimdi last hit atmıo e iilemi atıcak hocam milyona son vuruş yapmıo x tuşu last hit
E ye basıcan last hit atıo ozaman dimihiçbirşey yapmasan bile, herhangi bi tuşa tıklamasan bile e menzilinde olan farmlara e ile last hit atıyor.
hayır o ayarı açınca otomatik e atıyor cassiopeia ileE ye basıcan last hit atıo ozaman dimi
e ye falan basmıyorsunE ye basıcan last hit atıo ozaman dimi
knk inşallah olur çünkü tanrıçanın göz yaşı olmadan çok zor oluyor hero lanede çok dayanamıyor manasızCassi combo menüsün de Misc kısmında ki "Stack Tear Goddes" kapatırsanız çözülecektir.
ezrealda farma q atıp stack kasıyor diye biliyorum.lol sc de cassi herosunda tanrıçanın göz yaşı aldığında oto stack kasma yapıyor ve durmadan Q skili atıp duruyor mana bitiriyor ve kapatılmıyor oto stack kasması ve lol de hangi herolarda var hangi herolarda yok bakabiliceğim bir yer var mı ?
nasusda da olması lazımezrealda farma q atıp stack kasıyor diye biliyorum.
there is a option to turn it offIn lol sc de cassi hero, when the goddess tears, he does auto stack contraction and keeps throwing Q skill without stopping, it runs out of mana and is not closed, which heroes have auto stack contraction in lol and which heroes don't, is there a place where I can look?
ireliada v daha kullanışlı oluyor 4 stack alıp hemen rakibe kayıyor çünkü.c basarak yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?