Çözüldü LPReborn oyun çökme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
normal bir gün exeyi açmışım hack center de açık ve oyuna giriyorum karakterleri seçiyoruz ve oyuna başıyoruz karakterler spawnlanırken hileyi çalıştırıyorum bip sesi geldiğinde oyun donuyor alt tab da atamıyorum bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum sadece bugün 3 4 kez yaşadım dereceli banı yemekden sıkıldım çözümünü bilen yardımcı olabilirmi (ve anormal şekilde fps drop ve fps düşüşü yaşıyorum)

Çözüm
Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.

indir.png

olmazsa %appdata% deki LPRB klasörünü silin. Bu oyun içi hile ayarını tuttuğu yerdir. Belki ayarlardan birisi bozuluyor olabilir.
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şampiyon seçim ekranında tarayıcı ile siteye gir ve exeyi aç.Şampiyon seçim ekranı kapandıktan sonra tarayıcıdan çalıştır'a bas ve hiçbirşeye dokunma.Bip sesini duyduktan sonra oyuna devam edebilirsin.Aynı sorunu bende yaşıyordum sanırım oyun başladıktan sonra yükleme yaparsan direk çöküyor.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
normal bir gün exeyi açmışım hack center de açık ve oyuna giriyorum karakterleri seçiyoruz ve oyuna başıyoruz karakterler spawnlanırken hileyi çalıştırıyorum bip sesi geldiğinde oyun donuyor alt tab da atamıyorum bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum sadece bugün 3 4 kez yaşadım dereceli banı yemekden sıkıldım çözümünü bilen yardımcı olabilirmi (ve anormal şekilde fps drop ve fps düşüşü yaşıyorum)
Oyun başladıktan sonra alt tab ile aynılarını yap hile injectlenmeden oyun ekranına dön şampiyonların doğduğu yer yani, hile injectlenirken alt tab'da olursan oyun donuyor (bende de öyle oluyordu).

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.

indir.png

olmazsa %appdata% deki LPRB klasörünü silin. Bu oyun içi hile ayarını tuttuğu yerdir. Belki ayarlardan birisi bozuluyor olabilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...