13 Nis 2022 #1 Jrox Bey Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 211 Tepki puanı 13 Ödüller 6 6 HİZMET YILI LPReborn kullanıyorum herşey güzel ama öldükten sonra doğuyorum basede fps 10-15 arası kalıyor düzelmiyor?
LPReborn kullanıyorum herşey güzel ama öldükten sonra doğuyorum basede fps 10-15 arası kalıyor düzelmiyor?
Çözüm D D DEMIR SOYKIRAN 13 Nis 2022 Jrox Bey' Alıntı: oyunu direct x9 a nasıl alıcam Genişletmek için tıklayın ... riotgames/leagueoflegends/config configte okunabilir game dosyası var notepadla aç içinde dx yazan yere gel
Jrox Bey' Alıntı: oyunu direct x9 a nasıl alıcam Genişletmek için tıklayın ... riotgames/leagueoflegends/config configte okunabilir game dosyası var notepadla aç içinde dx yazan yere gel
13 Nis 2022 #2 DEMIR SOYKIRAN D Seçkin Üye Katılım 8 Nis 2022 Mesajlar 315 Çözümler 1 Tepki puanı 26 Ödüller 2 4 HİZMET YILI Jrox Bey' Alıntı: LPReborn kullanıyorum herşey güzel ama öldükten sonra doğuyorum basede fps 10-15 arası kalıyor düzelmiyor? Genişletmek için tıklayın ... tam ekrana al direct x9 da olduğuna emin ol Oyla 0 Olumsuz oyla
Jrox Bey' Alıntı: LPReborn kullanıyorum herşey güzel ama öldükten sonra doğuyorum basede fps 10-15 arası kalıyor düzelmiyor? Genişletmek için tıklayın ... tam ekrana al direct x9 da olduğuna emin ol
13 Nis 2022 Konuyu başlatan #3 Jrox Bey Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 211 Tepki puanı 13 Ödüller 6 6 HİZMET YILI DEMIR SOYKIRAN' Alıntı: tam ekrana al direct x9 da olduğuna emin ol Genişletmek için tıklayın ... oyunu direct x9 a nasıl alıcam Oyla 0 Olumsuz oyla
DEMIR SOYKIRAN' Alıntı: tam ekrana al direct x9 da olduğuna emin ol Genişletmek için tıklayın ... oyunu direct x9 a nasıl alıcam
13 Nis 2022 #4 DEMIR SOYKIRAN D Seçkin Üye Katılım 8 Nis 2022 Mesajlar 315 Çözümler 1 Tepki puanı 26 Ödüller 2 4 HİZMET YILI Jrox Bey' Alıntı: oyunu direct x9 a nasıl alıcam Genişletmek için tıklayın ... riotgames/leagueoflegends/config configte okunabilir game dosyası var notepadla aç içinde dx yazan yere gel Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Jrox Bey' Alıntı: oyunu direct x9 a nasıl alıcam Genişletmek için tıklayın ... riotgames/leagueoflegends/config configte okunabilir game dosyası var notepadla aç içinde dx yazan yere gel