11 Nis 2022 #1 Jrox Bey Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 211 Tepki puanı 13 Ödüller 6 6 HİZMET YILI sc kullanırken oyun takılıyor sürekli sağ clik spam atıyor çözümü varmıdır? (genellikle v basarken oluyor)
sc kullanırken oyun takılıyor sürekli sağ clik spam atıyor çözümü varmıdır? (genellikle v basarken oluyor)
Çözüm L L loljaxkekw 11 Nis 2022 samirada oluyorsa hileden samira ayarlarından gold exploit ve minyon exploitlerini kapat düzelir.ve hiç kullanmayacağın harflere ata onları
samirada oluyorsa hileden samira ayarlarından gold exploit ve minyon exploitlerini kapat düzelir.ve hiç kullanmayacağın harflere ata onları
11 Nis 2022 #2 loljaxkekw L Süper Üye Katılım 13 Tem 2020 Mesajlar 710 Çözümler 44 Tepki puanı 77 Ödüller 7 5 HİZMET YILI oyun takıldığında shift bas combo veya farm tuşu ayarlarında tuşa basmadığın halde tik varsa tike bas Oyla 0 Olumsuz oyla
oyun takıldığında shift bas combo veya farm tuşu ayarlarında tuşa basmadığın halde tik varsa tike bas
11 Nis 2022 Konuyu başlatan #3 Jrox Bey Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 211 Tepki puanı 13 Ödüller 6 6 HİZMET YILI loljaxkekw' Alıntı: oyun takıldığında shift bas combo veya farm tuşu ayarlarında tuşa basmadığın halde tik varsa tike bas Genişletmek için tıklayın ... dc varmı Oyla 0 Olumsuz oyla
loljaxkekw' Alıntı: oyun takıldığında shift bas combo veya farm tuşu ayarlarında tuşa basmadığın halde tik varsa tike bas Genişletmek için tıklayın ... dc varmı
11 Nis 2022 #4 loljaxkekw L Süper Üye Katılım 13 Tem 2020 Mesajlar 710 Çözümler 44 Tepki puanı 77 Ödüller 7 5 HİZMET YILI Jrox Bey' Alıntı: dc varmı Genişletmek için tıklayın ... yok, sorun dediğim şeyden kaynaklı değilse başka çözümünü bilmiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Jrox Bey' Alıntı: dc varmı Genişletmek için tıklayın ... yok, sorun dediğim şeyden kaynaklı değilse başka çözümünü bilmiyorum
11 Nis 2022 Yasaklandı #5 Braxe Efe B Banlı Üye Katılım 11 Nis 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Yaş 23 4 HİZMET YILI Jrox Bey' Alıntı: sc kullanırken oyun takılıyor sürekli sağ clik spam atıyor çözümü varmıdır? (genellikle v basarken oluyor) Genişletmek için tıklayın ... polling rate ile alakalı Oyla 0 Olumsuz oyla
Jrox Bey' Alıntı: sc kullanırken oyun takılıyor sürekli sağ clik spam atıyor çözümü varmıdır? (genellikle v basarken oluyor) Genişletmek için tıklayın ... polling rate ile alakalı
11 Nis 2022 Konuyu başlatan #6 Jrox Bey Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 211 Tepki puanı 13 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Braxe Efe' Alıntı: polling rate ile alakalı Genişletmek için tıklayın ... ne demek dostum açıklarmısın ne yapmam lazım yada Post automatically merged: 11 Nis 2022 Braxe Efe' Alıntı: polling rate ile alakalı Genişletmek için tıklayın ... ve son maçta oldu sadece oyunu kapadım açtım düzelmedi Oyla 0 Olumsuz oyla
Braxe Efe' Alıntı: polling rate ile alakalı Genişletmek için tıklayın ... ne demek dostum açıklarmısın ne yapmam lazım yada Post automatically merged: 11 Nis 2022 Braxe Efe' Alıntı: polling rate ile alakalı Genişletmek için tıklayın ... ve son maçta oldu sadece oyunu kapadım açtım düzelmedi
11 Nis 2022 #7 Weilda Ultra Üye Katılım 16 Mar 2016 Mesajlar 1,569 Çözümler 9 Tepki puanı 149 Ödüller 11 10 HİZMET YILI o sanırsam gerçekçi tıklama yani insan oynuyormuş gibi tıklıyor sc belli olmasın diye Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Nis 2022 Konuyu başlatan #8 Jrox Bey Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 211 Tepki puanı 13 Ödüller 6 6 HİZMET YILI darkenes66' Alıntı: o sanırsam gerçekçi tıklama yani insan oynuyormuş gibi tıklıyor sc belli olmasın diye Genişletmek için tıklayın ... dostum o açık diye chate yazdılar sc kapa düzelir diye olmuyordu maçın ortasında olmaya başladı birden Oyla 0 Olumsuz oyla
darkenes66' Alıntı: o sanırsam gerçekçi tıklama yani insan oynuyormuş gibi tıklıyor sc belli olmasın diye Genişletmek için tıklayın ... dostum o açık diye chate yazdılar sc kapa düzelir diye olmuyordu maçın ortasında olmaya başladı birden
11 Nis 2022 #9 loljaxkekw L Süper Üye Katılım 13 Tem 2020 Mesajlar 710 Çözümler 44 Tepki puanı 77 Ödüller 7 5 HİZMET YILI samirada oluyorsa hileden samira ayarlarından gold exploit ve minyon exploitlerini kapat düzelir.ve hiç kullanmayacağın harflere ata onları Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
samirada oluyorsa hileden samira ayarlarından gold exploit ve minyon exploitlerini kapat düzelir.ve hiç kullanmayacağın harflere ata onları
11 Nis 2022 Konuyu başlatan #10 Jrox Bey Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 211 Tepki puanı 13 Ödüller 6 6 HİZMET YILI loljaxkekw' Alıntı: samirada oluyorsa hileden samira ayarlarından gold exploit ve minyon exploitlerini kapat düzelir.ve hiç kullanmayacağın harflere ata onları Genişletmek için tıklayın ... deneyeceğim Oyla 0 Olumsuz oyla
loljaxkekw' Alıntı: samirada oluyorsa hileden samira ayarlarından gold exploit ve minyon exploitlerini kapat düzelir.ve hiç kullanmayacağın harflere ata onları Genişletmek için tıklayın ... deneyeceğim
12 Nis 2022 #11 stormanql Ultra Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 1,883 Çözümler 46 Tepki puanı 289 Ödüller 10 Yaş 45 7 HİZMET YILI Bende takılınca bı mac saniye space veya z ye basılı tutuyorum geciyo Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Nis 2022 #12 onurcuk baba O Onaylı Üye Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 127 Tepki puanı 11 Ödüller 9 8 HİZMET YILI tuşlardan biri takılı kalmışdır v z x c space bas düzelir aynı anda basma bir tanesi basılı kalmıştır muhtemelen deneyerek bulursun Oyla 0 Olumsuz oyla
tuşlardan biri takılı kalmışdır v z x c space bas düzelir aynı anda basma bir tanesi basılı kalmıştır muhtemelen deneyerek bulursun