Çözüldü LPReborn şampiyonların nereye gittiğini gösteren ayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamlar LPReborn Challenger Config kullanıyorum, belki bazılarınız denk gelmiştir. Haritada herhangi bir bölgede görüş olmamasına rağmen bazı şampiyonların nereye gittiğini, yürüdüğünü görebiliyorsunuz. Tabii bu arada bir oluyor, belirli şampiyonlar veya bilmediğim bir nedenden dolayı oluyor olabilir.

Şuana kadar totem olmamasına rağmen haritanın karanlığında gördüğüm bir kaç şampiyon var. Master, Kayn, Evelynn. Tabii bunları yanlış hatırlıyor olabilirim. Fakat şöyle ki eğer böyle bir ayar varsa tüm şampiyonlar için aktif edebiliyor muyuz yoksa sadece ormancılar falan mı gözüküyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
haritada yazdığın şampynlar doğru gösteriyor ve büyü yapma dönüş skill atma falan yaptıklarında bazı sampyonların skllerı karanlık haritada gözüyor ve sc algılıyor.
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
haklısın reis, hatırladığım kadarıyla sc ayarlarında bug ile karakterlerin yerini göster diye bi kutucuk vardı tam olarak hatırlmaıyom ama bazen çalışıyo bug olarak geçiyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Güzel bi noktaya değindin bende merak ettim var mı acaba böyle bir ayar geçen zed jung oynuyorum karşıda kayn vardı mavisini çalmaya gittim görüş yoktu adı yazıyordu yerde ve hareket ediyodu gittiği yere göre

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
haritada yazdığın şampynlar doğru gösteriyor ve büyü yapma dönüş skill atma falan yaptıklarında bazı sampyonların skllerı karanlık haritada gözüyor ve sc algılıyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...