kanka öğretici video çeker misin?
normalde bügün hile en kücük detayına kadar vayne üzerinde anlatıp atıcaktım ama bilgisayarım kötü oldugu icin harddiskte yer kalmadı icin kayıt durmuş mecbur yarına kaldı.
edit gene amatörce yapabilicegim birsey yok... kötü yapıyorum elimden gelen birsey degil meraktı basladım.
öğretici çeker misin?
normalde bügün hile en kücük detayına kadar vayne üzerinde anlatıp atıcaktım ama bilgisayarım kötü oldugu icin harddiskte yer kalmadı icin kayıt durmuş mecbur yarına kaldı.
edit gene amatörce yapabilicegim birsey yok... kötü yapıyorum elimden gelen birsey degil meraktı basladım.
eline sağlık kardo beğendim baya yeni video gelirse at yine
Anlamadığım nokta farklı farklı çarlarda mı oynuyorsun yoksa Sürekli Nick mi değiştiriyorsun
eski cogu ve çalıntı hesaplarAnlamadığım nokta farklı farklı çarlarda mı oynuyorsun yoksa Sürekli Nick mi değiştiriyorsun(Jinx Nicki) iyiymiş
en düşük ayarlarda oynamıyorum kayıt güzel çıksın diye kayıt geçmişinde ama 50 fps vermekten iyidir denerim mutlakasana önerim mac geçmisinden izlemetmemek bana göre kötü kalıyor o scnin nası calıstığını görmek zevkli. bunun icin fps düsürmeyen ekran kaydedici kullanmanı öneririm
Çok ayıp hocam yakıştıramadımeski cogu ve çalıntı hesaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?