7 Kas 2022 #1 fahtr Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2022 Mesajlar 380 Tepki puanı 28 Ödüller 4 Yaş 30 3 HİZMET YILI Normal bir config kurulumu yapıyorum ama gene de default ayarlar geliyor, nasıl yapılır?
Çözüm monchéri 7 Kas 2022 Dosya Konumu: C:\Users\*****\AppData\Roaming\LPRB\LPRBMenu Kullanmak istediğiniz confiği - LPRB klasörünü kopyalayın ve %appdata% klasörüne yapıştırın.
Dosya Konumu: C:\Users\*****\AppData\Roaming\LPRB\LPRBMenu Kullanmak istediğiniz confiği - LPRB klasörünü kopyalayın ve %appdata% klasörüne yapıştırın.
7 Kas 2022 #2 sayar89466 live together die alone Süper Üye Katılım 15 Tem 2019 Mesajlar 609 Çözümler 8 Tepki puanı 61 Ödüller 6 Yaş 31 6 HİZMET YILI Kurulumu nasıl yaptığını anlatır mısın? Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Kas 2022 Konuyu başlatan #3 fahtr Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2022 Mesajlar 380 Tepki puanı 28 Ödüller 4 Yaş 30 3 HİZMET YILI sayar89466' Alıntı: Kurulumu nasıl yaptığını anlatır mısın? Genişletmek için tıklayın ... Bakdım ismi LPRBmenu idi normal LPRB yi sildim indiriğimin ismini LPRB yapdım olmadı sonra default un yanında direkt LPRBmenu yi koydum gene olmadı sonra appdatadaki lprb dosyasının içine LPRBmenu yü yapıştırdım dosyaları deyiştim gene olmadı Oyla 0 Olumsuz oyla
sayar89466' Alıntı: Kurulumu nasıl yaptığını anlatır mısın? Genişletmek için tıklayın ... Bakdım ismi LPRBmenu idi normal LPRB yi sildim indiriğimin ismini LPRB yapdım olmadı sonra default un yanında direkt LPRBmenu yi koydum gene olmadı sonra appdatadaki lprb dosyasının içine LPRBmenu yü yapıştırdım dosyaları deyiştim gene olmadı
7 Kas 2022 #4 monchéri Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba Emektar Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 1,736 Çözümler 106 Tepki puanı 418 Ödüller 8 Sosyal 5 HİZMET YILI Dosya Konumu: C:\Users\*****\AppData\Roaming\LPRB\LPRBMenu Kullanmak istediğiniz confiği - LPRB klasörünü kopyalayın ve %appdata% klasörüne yapıştırın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dosya Konumu: C:\Users\*****\AppData\Roaming\LPRB\LPRBMenu Kullanmak istediğiniz confiği - LPRB klasörünü kopyalayın ve %appdata% klasörüne yapıştırın.