tüm cfgleri topluyorum ve kendımde birşeyler ekliyorum.ShamanBeyV2 configi diğerlerinden ayıran nedir acaba bilgim yokta detay verebilir misiniz?
herşeyi kapsıyor hocam.ShamanBeyV2 configi diğerlerinden ayıran nedir acaba bilgim yokta detay verebilir misiniz?
eyw iyi forumlar.Teşekkür ederiz. Lprb güncellenmesini beklemekteyiz ellerinize sağlık sizlerin de
henüz tam olarak belirleyemedim.değişiklikler neler hocam tam olarak ek şeyler var mı?
biz yapalı aylar oluyor ve paylaştıkta videolu anlatım şekiliyle kimsenin görmemesi üzücü.umarım güzel olur bu zeri nilah gibi karakterler özellikle onları bekliyom
v1 de var ikisidezeri kayn gibi herolar da eklenmiş olursa tadından yenmez
bılmıyorum hayırlısı olsun.ShamanBeyV2 de bug veya delay sorunu var mı hocam. Yani lprebornün daha mı iyisi olacak ?
v1 göremedim desem benim mi ayıbım olurv1 de var ikiside
Post automatically merged:
bılmıyorum hayırlısı olsun.
malesef görmedim tekrar paylaş forumda istersenbiz yapalı aylar oluyor ve paylaştıkta videolu anlatım şekiliyle kimsenin görmemesi üzücü.
yani shamanbey versiyonu gibi mi oluyor hilenin ?lpreborn üzerinden ayar yapıyor ve ayar dosyalarını bizimle paylaşıyor cfg budur
bide mesela farklılıklar daha pozitif mi oluyoryani shamanbey versiyonu gibi mi oluyor hilenin ?
LPRB scriptinin içerisinde kullanılan cfg (ayar)yani shamanbey versiyonu gibi mi oluyor hilenin ?
Post automatically merged:
bide mesela farklılıklar daha pozitif mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?