Süper Üye
Diğer itemleri de basmıyor sen kendin basıyorsun maalesefevet arkadaşlar talon oynuyorum ve diğer şampiyonlarda da sinsi pence itemini basmıyor başka itemleri basıyor mu bilmiyorum bunu açabiliyor muyuz peki
birde sc de ormanda kha gidiyor mu güzel kombo yapıyor mu
İtemleri kendin basman gerekiyo komboyla beraberevet arkadaşlar talon oynuyorum ve diğer şampiyonlarda da sinsi pence itemini basmıyor başka itemleri basıyor mu bilmiyorum bunu açabiliyor muyuz peki
zhonya basıyorda sinsi pence bılmem bu kadar tembellıge gerek yok onu da sen basıverevet arkadaşlar talon oynuyorum ve diğer şampiyonlarda da sinsi pence itemini basmıyor başka itemleri basıyor mu bilmiyorum bunu açabiliyor muyuz peki
Ama işte bi rahatlığa alışınca onu da kendi bassın moduna giriyor insanzhonya basıyorda sinsi pence bılmem bu kadar tembellıge gerek yok onu da sen basıver
kanka zor oluyorzhonya basıyorda sinsi pence bılmem bu kadar tembellıge gerek yok onu da sen basıver
basmıyor kankacanin azken goredrinkeri basiyor ve bayada kullanisli
çoğu itemı basmıyor zaten malesef bize kalıyor oevet arkadaşlar talon oynuyorum ve diğer şampiyonlarda da sinsi pence itemini basmıyor başka itemleri basıyor mu bilmiyorum bunu açabiliyor muyuz peki
sinsi sen kendin bas kanka nolcakevet arkadaşlar talon oynuyorum ve diğer şampiyonlarda da sinsi pence itemini basmıyor başka itemleri basıyor mu bilmiyorum bunu açabiliyor muyuz peki
kanka kombo içinde basıyor configlerle ya bende basıyor yani bilmem debasmıyor kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?