Onaylı Üye
SC açıkken FPS drobu yersin 200 FPS alan kişinin bile anlık 20-30 lara düşüyor. Özellikle "X" ve "V" tuşları yani minyona son vuruş atma ve lane temizleme yaptığın zaman bunu çok yaşıyorsun. Bütün çizgileri minumum seviyeye getirip kapatıp özellikle "V" tuşunu kullanmassan senin için daha iyi, çünkü o tetikliyor FPS i bende. Bunları uygularsan nadir FPS düşüklüğü yaşarsın ama fark edersin inme çıkmaları rahatsız eder.Selam, ilk defa lol'de script kullanicam da su anlik sistemimde AMD Vega 8 kart var (ryzen 3 2200G) ekran kartim olmicak bi sure. Bu sekilde kullanabilir miyim? 80 fps falan aliyorum LBREBORN kullanirsam 55+ falan gorur mu hile acikken bi bilginiz var mi.
Bilgisayar yanmaz umarim benim o zamanHocam ben normalde 200 fps alıyorum sabit en aşşağı 170 oluyor ama sc yi açtığım zaman 30-25 fps e düşüyor tf de 12 ye kadar düşebiliyor kasmaktan ölebiliyorsun bir an
Dostum açıkçası bende düşmüyor nerdeeyse hiçSC açıkken FPS drobu yersin 200 FPS alan kişinin bile anlık 20-30 lara düşüyor. Özellikle "X" ve "V" tuşları yani minyona son vuruş atma ve lane temizleme yaptığın zaman bunu çok yaşıyorsun. Bütün çizgileri minumum seviyeye getirip kapatıp özellikle "V" tuşunu kullanmassan senin için daha iyi, çünkü o tetikliyor FPS i bende. Bunları uygularsan nadir FPS düşüklüğü yaşarsın ama fark edersin inme çıkmaları rahatsız eder.
Sağlammışsın hocamDostum açıkçası bende düşmüyor nerdeeyse hiç
FPS un düşer 60 FPS oynarsın tahminimceSelam, ilk defa lol'de script kullanicam da su anlik sistemimde AMD Vega 8 kart var (ryzen 3 2200G) ekran kartim olmicak bi sure. Bu sekilde kullanabilir miyim? 80 fps falan aliyorum LBREBORN kullanirsam 55+ falan gorur mu hile acikken bi bilginiz var mi.
Değişebiliyo herkezde diye biliyorum ama 10-20 fps fln düşer muhtemelenSelam, ilk defa lol'de script kullanicam da su anlik sistemimde AMD Vega 8 kart var (ryzen 3 2200G) ekran kartim olmicak bi sure. Bu sekilde kullanabilir miyim? 80 fps falan aliyorum LBREBORN kullanirsam 55+ falan gorur mu hile acikken bi bilginiz var mi.
Umarim oyle olur 40lara falan dusunce gozum bozuluyo yani alisik degilimFPS un düşer 60 FPS oynarsın tahminimce
Bazı herolarda düşe bilir mesela yasuo dominant yerine default olanı kullanUmarim oyle olur 40lara falan dusunce gozum bozuluyo yani alisik degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?