Fazla kusursuz
Onaylı Üye
dostum space tuşuna basınca kendim skil atıyormuş gibi hiessdiyorum özellikle xearth ta atmıyor skilleri r yi hiç atmıyorbirazdaha açarmısın acaba kombo atmıyormu yani space basılı tutunca
aşağıdaki yoruma bakar mısın yazdım oradaNasıl yani ? space bastığınızda zaten dediğiniz sey oluyor adamın üstüne atıyor skilleri
eğer diyorsan ki ben q ya bastığımda adamın üstüne direk q atsın diye öyle bir sey yok diye biliyorum sadece bazı sampiyonlarda g tusuna basarak e t tusuna basarak ulti atılıyor
space e bas bırak yapmıyorsun dimi combo atarken zaten xerath karakterinde ulti atabilmen için t tusuna basman gerekiyor dediğim gibi e atması için de g tusuna basman gerekiyor diğer türlü sadece space e basılı tutarsan adamın üstüne atacaktır skilleridostum space tuşuna basınca kendim skil atıyormuş gibi hiessdiyorum özellikle xearth ta atmıyor skilleri r yi hiç atmıyor
Post automatically merged:
aşağıdaki yoruma bakar mısın yazdım orada
dostum discord var mıdır sende :?space e bas bırak yapmıyorsun dimi combo atarken zaten xerath karakterinde ulti atabilmen için t tusuna basman gerekiyor dediğim gibi e atması için de g tusuna basman gerekiyor diğer türlü sadece space e basılı tutarsan adamın üstüne atacaktır skilleri
birde f7 yi açıp shifte basılı tutup en alt seçenekten lpreborn xerathı açman gerekiyor
Xerath oynarken SADECE Tutturabilecegi şeyleri atıyor. Kendisi r atmaz, ama r ile birini öldürebilecegini üzerinde gösterir R basıp space basarsan öldürür adamskillerinde kendine hız veren bir karakter deyilse veya sıcrası yoksa yüzde yüz öldürürdostum space tuşuna basınca kendim skil atıyormuş gibi hiessdiyorum özellikle xearth ta atmıyor skilleri r yi hiç atmıyor
Post automatically merged:
aşağıdaki yoruma bakar mısın yazdım orada
nasıl kendisi r atmaz otomatik atmıyor mu videolarda sekmeden tutturuyor.Xerath oynarken SADECE Tutturabilecegi şeyleri atıyor. Kendisi r atmaz, ama r ile birini öldürebilecegini üzerinde gösterir R basıp space basarsan öldürür adamskillerinde kendine hız veren bir karakter deyilse veya sıcrası yoksa yüzde yüz öldürür
Kendisi R yi Atıyor ama simdi kendisi r atsa gang yerken falan atar diye öyle ayarlanmamıs Sen r tusuna basıyorsun o kendi kendine atıyor bir kere basıyorsun Ulti başlasın diye o kendi kendine atıyornasıl kendisi r atmaz otomatik atmıyor mu videolarda sekmeden tutturuyor.
kankam bu sorunu iyice açayım mı scirpti başlattım hiç bir ayar yapmadım r tuşuna bastığımda r atmıyor kendi kendine acaba kullanmayı bilmediğimden mi kaynaklanıyor.Kendisi R yi Atıyor ama simdi kendisi r atsa gang yerken falan atar diye öyle ayarlanmamıs Sen r tusuna basıyorsun o kendi kendine atıyor bir kere basıyorsun Ulti başlasın diye o kendi kendine atıyor
5 kişinin falan ortasında ulti açardı yoksa
R ye bastıgın an atmaya başlamıyor R ye basıp Space tutucaksınkankam bu sorunu iyice açayım mı scirpti başlattım hiç bir ayar yapmadım r tuşuna bastığımda r atmıyor kendi kendine acaba kullanmayı bilmediğimden mi kaynaklanıyor.
bunun için ayar yapmama gerek var mı ?R ye bastıgın an atmaya başlamıyor R ye basıp Space tutucaksın
şöyle düşün geriye kaçman gerekiyor gang yemiştin o sırada sc otomatik ulti açıyor böylebi durum olmaması için r yi manuel açıyosun ama r açtığında kendisi rakibe vuruyor space basılı tuttuğun sürecenasıl kendisi r atmaz otomatik atmıyor mu videolarda sekmeden tutturuyor.
başka tuşlar var mı ? minyon kesme vesaire içinşöyle düşün geriye kaçman gerekiyor gang yemiştin o sırada sc otomatik ulti açıyor böylebi durum olmaması için r yi manuel açıyosun ama r açtığında kendisi rakibe vuruyor space basılı tuttuğun sürece
Kemvlinati#8218dostum discord var mıdır sende :?
v tuşu ile wave clear atıyosun yani lane itiyosun x tuşu ilede sadece minyona son vuruş atıyo koridoru donduruyo onlardan bahsediyorsun sanırsambaşka tuşlar var mı ? minyon kesme vesaire için
evet peki onun dışında bir sürü ayar var onlar ne oluyorv tuşu ile wave clear atıyosun yani lane itiyosun x tuşu ilede sadece minyona son vuruş atıyo koridoru donduruyo onlardan bahsediyorsun sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?