Onaylı Üye
Merhaba biliyorsunuz lpreborn kullanan kişiler beni iyi anlar her oyundan çıktığımızda sürekli programı başlatmak sonra siteye girmek zorunda vs. kalıyoruz bende bunun için yan uygulama geliştirmek istedim kendim için geliştirdim basit bir şey ancak menülü rün ayarlarının olduğu daha geniş bir oyuna girmeden önce starter uygulaması geliştireyim mi sizce ?
videoyu izleyenler anlamıştır dediğim gibi memory hackers için fan uygulaması geliştirip paylaşayım mı sizce ?
Proje hakkında da biraz detay vermem gerekirse ben genellikle zaten açık kaynak kodlu paylaşıyorum projelerimi yani source code'larını da bulabilirsiniz gene.
Projenin mantığı şu;
1. LPReborn Starter Button ile scripti hızlı yükleme
2. Şampiyonun Rününü Otomatik girme
3. Sihirdar arama
Şuan sadece 1. maddem hazır olduğu için onunla ilgili bir bilgi vermem gerekirse de;
önce C'de ki zip dosyasını bulunduğu klasöre çıkartıyor, daha sonra uygulama bulunamadı gibi hatalar vermemesi için 2 saniyelik bir thread koydum. en sonda ise memoryhackers lol hilesi için olan siteyi açıyor ve geriye kalan tek şey sizin oyuna gireceğiniz zaman yükle butonuna basmanız kalıyor.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
örnek bir video göstermek isterim benim kendim için basic hazırladığım programdan. videoyu izleyenler anlamıştır dediğim gibi memory hackers için fan uygulaması geliştirip paylaşayım mı sizce ?
Proje hakkında da biraz detay vermem gerekirse ben genellikle zaten açık kaynak kodlu paylaşıyorum projelerimi yani source code'larını da bulabilirsiniz gene.
Projenin mantığı şu;
1. LPReborn Starter Button ile scripti hızlı yükleme
2. Şampiyonun Rününü Otomatik girme
3. Sihirdar arama
Şuan sadece 1. maddem hazır olduğu için onunla ilgili bir bilgi vermem gerekirse de;
önce C'de ki zip dosyasını bulunduğu klasöre çıkartıyor, daha sonra uygulama bulunamadı gibi hatalar vermemesi için 2 saniyelik bir thread koydum. en sonda ise memoryhackers lol hilesi için olan siteyi açıyor ve geriye kalan tek şey sizin oyuna gireceğiniz zaman yükle butonuna basmanız kalıyor.