LPReborn süper üye olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba, forumda gördüğüm kadarıyla LPReborn çok fazla kullanan arkadaşımız var. Bunu daha safe hale getirmek ve ud süresini uzatmak adına Valorant hilesi gibi "Süper Üye" modülüne çeksek sizce daha güvenli olmaz mı? Görüşlerinizi merak ediyorum ve öneri sunma amaçlı açtım bu konuyu, yanlış anlaşılmasın :talonheart:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Oldu canım tüm güzel hileleri adamlar süper üyeye çeksin, yeni gelen üyeler sap gibi kalsın.
3 ayda 600 yoruma çok rahat ulaşırsın, yani dediğinle pek alakası yok. insanlar 600 yarım atana kadar yorulur, arada ödüllendirmek gerekebiliyor. örneğin seçkin olduğunda şu hileyi kullanabiliyorsun dendiğinde insanlar hiç olmazsa onu kullanayım diye seçkin üyeye kadar kasıyor. ben mesela normalde mesaj atmıyordum fakat şu valo muhabbeti gelince forumda aşırı aktif olmaya başladım
umarım yaparlar o zaman

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
süper üye çok fazla olur seçkin daha ideal bence

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhaba forumda gördüğüm kadarıyla LPReborn çok fazla kullanan arkadaşımız var bunu daha
safe hale getirmek ve ud süresini uzatmak adına valorant hilesi gibi "Süper Üye" modülüne çeksek sizce de
daha güvenli olmaz mı ? görüşlerinizi merak ediyorum ve öneri sunma amaçlı açtım bu konuyu yanlış anlaşılmasın :talonheart:
katılıyorum valla kullanmaya korkmaya başladım güncelleme sayesinde :(

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
detected bi hileyi neden süper üye yapsınlar

Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Süper üye fazla olur biraz bence seçkin yada onaylı iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...