8 Tem 2022 #1 qlipert Q Onaylı Üye Katılım 18 May 2018 Mesajlar 86 Tepki puanı 7 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI Merhaba forumda baktım fakat bir çöz m bulamadım. Herkes taliyahın çok iyi olduğunu söylüyor fakat bende w leri düzgün atmıyor sürekli geriye ittiriyor ve altına e bırakmıyor. Bunun bi çözümü var mı
Merhaba forumda baktım fakat bir çöz m bulamadım. Herkes taliyahın çok iyi olduğunu söylüyor fakat bende w leri düzgün atmıyor sürekli geriye ittiriyor ve altına e bırakmıyor. Bunun bi çözümü var mı
Çözüm K K Kaan Soylu 8 Tem 2022 Shift menü kısmında combo w ayarları push yerine pull yaparsın çözülebilir
8 Tem 2022 #2 08oxcter08 Ultra Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 1,559 Çözümler 40 Tepki puanı 220 Ödüller 4 4 HİZMET YILI space (combo tusuna) baştığınız andan itibaren haraket etmiceksin otomotik yapıyor zaten Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Tem 2022 #3 Kaan Soylu K Uzman Üye Katılım 6 Haz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 4 Tepki puanı 19 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Shift menü kısmında combo w ayarları push yerine pull yaparsın çözülebilir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
8 Tem 2022 Konuyu başlatan #4 qlipert Q Onaylı Üye Katılım 18 May 2018 Mesajlar 86 Tepki puanı 7 Ödüller 7 Yaş 29 8 HİZMET YILI Kaan Soylu' Alıntı: Shift menü kısmında combo w ayarları push yerine pull yaparsın çözülebilir Genişletmek için tıklayın ... oradaki ayarların bir önemi yok gibi push ta aynı pull da ikisinde de ittiriyor Post automatically merged: 8 Tem 2022 08oxcter08' Alıntı: space (combo tusuna) baştığınız andan itibaren haraket etmiceksin otomotik yapıyor zaten Genişletmek için tıklayın ... özellikle antreman modunda sabit durup denedim yine de ittiriyor hiç bir zaman çekmiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Kaan Soylu' Alıntı: Shift menü kısmında combo w ayarları push yerine pull yaparsın çözülebilir Genişletmek için tıklayın ... oradaki ayarların bir önemi yok gibi push ta aynı pull da ikisinde de ittiriyor Post automatically merged: 8 Tem 2022 08oxcter08' Alıntı: space (combo tusuna) baştığınız andan itibaren haraket etmiceksin otomotik yapıyor zaten Genişletmek için tıklayın ... özellikle antreman modunda sabit durup denedim yine de ittiriyor hiç bir zaman çekmiyor
9 Tem 2022 #5 bgencacat B Onaylı Üye Katılım 24 Haz 2020 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 24 5 HİZMET YILI configinde hata olabilir dostum bakmanı tavsiye ederim Oyla 0 Olumsuz oyla