pyk, sett, bc , mundo olabilirBir süredir scriptte Twitch ve Karthus oynuyordum. LoL de meta çok değişti, ben de nişancı şampiyonlardan çok sıkıldım. Nişancı dışında mümkünde tank veya off-tank şampiyon önerir misiniz?
pyk, sett, bc , mundo olabilirBir süredir scriptte Twitch ve Karthus oynuyordum. LoL de meta çok değişti, ben de nişancı şampiyonlardan çok sıkıldım. Nişancı dışında mümkünde tank veya off-tank şampiyon önerir misiniz?
Sion,Sett,Darius ve Aatrox, özellikle belirteyim, Aatrox çok iyi.Bir süredir scriptte Twitch ve Karthus oynuyordum. LoL de meta çok değişti, ben de nişancı şampiyonlardan çok sıkıldım. Nişancı dışında mümkünde tank veya off-tank şampiyon önerir misiniz?
evet karaktere vurdukça sen ölüyorsunHocam rammusu önerebilirim çok iyidir
Karşimda malesef rammus olunca direkt ff koyuyorum o durduğu yerde keser mi bir insan ://evet karaktere vurdukça sen ölüyorsun
set ve mundoBir süredir scriptte Twitch ve Karthus oynuyordum. LoL de meta çok değişti, ben de nişancı şampiyonlardan çok sıkıldım. Nişancı dışında mümkünde tank veya off-tank şampiyon önerir misiniz?