Onaylı Üye
bilgisayarı resetlemek gibi mi tarayıcıları sürekli aç kapa yapıyorum kastın buysa eğer olmuyor yine deknk bendede bazen aynı hatayı veriyor her şeyi kapatıp açıyorum düzeliyor
operayı şuan tekrar açıp denedim hiçbirşey yapmadan düzeldi2 gün önce aynı hatayı alıyordum adblocker kapattım düzeldi şuan adblocker kapalı %temp% prefecth defender anti virüs tarayıcı geçmişi temizleme hesaptan gir çık yapma herşeyi denedim nerdeyse ama hala aynı hatayı alıyorum bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun diğer konuya cevap gelmediği için burdan açma gereği duydum
oyun başladıktan sonra lprebornu yükle bip sesi gelince bi kaç saniye bekle sonra oyuna girkonuyla alakasız ama lpborn sizdede loldeyken ınject yapınca oyun donup kapanıyormu şu sıralar baya çok olmaya başladı ya hiç açamıyorum ya da denerken oyun donuyor lp cezası yiyorum
denicem saoloyun başladıktan sonra lprebornu yükle bip sesi gelince bi kaç saniye bekle sonra oyuna gir
google kullanmayı denediniz mi?bilgisayarı resetlemek gibi mi tarayıcıları sürekli aç kapa yapıyorum kastın buysa eğer olmuyor yine de
Post automatically merged:
operayı şuan tekrar açıp denedim hiçbirşey yapmadan düzeldi
knk konu dışı bişi sorcam yazdıkların altında olan resim olayını nasıl yapıyoruztarayıcınla olan bir sorundur o opera kullanıyorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?