Kata çok ezbere oynuyor kata script ile oynanmaz.hocam kha zed kata nasıl pant ile aynı kategoride pek doğru bir tierlist olmamış ama eline sağlık yine de
LFReborn'da tartışmasız en iyi çalışan karakter Xearth nerede göremedimEkli dosyayı görüntüle 79267
Yapılan Tier Listlerin çoğu gelişi güzel gibi geldi kendi deneyimime bakaraktan bir tierlist yaptım umarım faydalı olur.
(Default Config ile oynuyorum)
TOP:
Darius İrelia Aatrox çok iyi
Mid:
Viktor Xerath mükemmel çalışıyor
Jungle:
Shyvana Karthus Amumu güzel çalışıyor
Adc:
Düz vuruş odaklı şampiyonlar güzel çalışıyor
Sup:
Zilean Pyke Thres fena değil.
no not good play like vayne kayle etc.Sett is good with script guys or no?
Tierliste eklemeyi unutmuşum onu o da gayet iyiLFReborn'da tartışmasız en iyi çalışan karakter Xearth nerede göremedim
Kraken buildi ile gayet güzel oluyor öneririmmf s tier mi, direkt denemem gerek
hocam kata ezber diyorsun bir yere kadar doğru diyorsun da dediğin sadece space basıp oynayanlar için geçerli bence. kendin elinle desteklersen çok sorun yaşamıyorsun oynadığımdan biliyorum. zed çok hatası var diyorsun ama ben oynarken hiç sorun olmadan w e q atıyor %90 ı da tutuyor hani az bir oran değil. r yi yine senin atman daha iyi. pant zaten kötü bence sc için. w dan sonra q bekletmeler falan sc lik bişey değil yani. senin dediklerin tamamen space basılı tutup oyunu winlemek isteyenler için geçerliKata çok ezbere oynuyor kata script ile oynanmaz.
Zed'in çok hatası mevcut
Pant Scripti ise Q düzgün atmıyor sadece W'lü düzgün kullanıyor
katılmıyorum karşıma lpreborn kullanan xerathlar geldiğinde çok belli ediyor ve dodgelanması çok basit ben hiç beğenmiyorum xerathıLFReborn'da tartışmasız en iyi çalışan karakter Xearth nerede göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?