Rank kasalım diyoruz bu seferde 40 dk bekle 10 dk bekle oluru yok yani biz zaten siteye desteğimizi kullanarak veriyoruz böyle bir şart koşulması garibime gitti en azından eski üyelerine taviz gösterebilirlerdiMaalesef kanka öyl bir şey mevcut değil
Post automatically merged:
Öyle birşey olsa zaten çoğu kişi onaylı üye olurdu
Yapılan o kısıtlamalar kullanıcılar sırf seri rank atlamak için salak saçma alakasız yorumlar yaptıkları için getirildi dostumRank kasalım diyoruz bu seferde 40 dk bekle 10 dk bekle oluru yok yani biz zaten siteye desteğimizi kullanarak veriyoruz böyle bir şart koşulması garibime gitti en azından eski üyelerine taviz gösterebilirlerdi
Evet söylediğin mantıklı çoluk çocuk girip hileyi indiricek bende diyorum ki en azından eski üyelerine taviz gösterebilirler.Yani aa hile var diyip kayıt olup 2 günlük gelen adam indirmesin zaten.Öyle bir muhabbet olur mu aga bilmem kaç yüz bin kişi o zaman direk rank atlasın bir çok hileye erişim sağlasın ağlamayan bebeye emzik vermiyorlar artık kullanacaksan eğer bunun bir karşılığı olmalı
öyle şey olmaz dostum üyeliğin eski olabilir fakat herhangi bir desteğin olmamış bana göre adamlar da hileyi kullanacak kişiler ilk önce hak etsinler demişEvet söylediğin mantıklı çoluk çocuk girip hileyi indiricek bende diyorum ki en azından eski üyelerine taviz gösterebilirler.Yani aa hile var diyip kayıt olup 2 günlük gelen adam indirmesin zaten.
Burda yorum veya beğeni yapmamış diye desteği olmamış değil sen bu siteye her tıkladığında bile destek vermiş oluyorsun zaten ama neyse bu konu seninle veya bizlerle açığa kavuşmayacak zaten çözümde bulmayacak belli ki.öyle şey olmaz dostum üyeliğin eski olabilir fakat herhangi bir desteğin olmamış bana göre adamlar da hileyi kullanacak kişiler ilk önce hak etsinler demiş
üyeliğin eski evet ama kimse senin üye olduğun tarihten bu yana siteye ne kadar tıklama yaptığını felan bilemezBurda yorum veya beğeni yapmamış diye desteği olmamış değil sen bu siteye her tıkladığında bile destek vermiş oluyorsun zaten ama neyse bu konu seninle veya bizlerle açığa kavuşmayacak zaten çözümde bulmayacak belli ki.
windsharp artık kapatıldı hocam eskide olsanız 2015 de de katılsanız bu düzeni uymak zorundasınız yorum yapabilirsin konu açabilirsiniz windsharp 1 el de ban atıldığı için kapatıldıBen forumun eskilerindenim şimdi tekrar pc başına geçtim ve hileyle oynamanın keyfini hepiniz biliyorsunuz fakat foruma yeni bir sistem gelmiş ve rank sistemi içerisinde hilelere erişebiliyoruz.2018 tarihinde katılmışım siteye bunun bir payı olmalı diye düşünmekteyim.Ben eski memoryh hackers kullanıcısı olarask bu düzeni sevemedim :d . lol script windsharp tekrar aktif olabilirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?