spoofer ile hwid ban kaldırabilirsin fakat ban yediğin hesabın banını kaldıramassınReis hwid atarsa banı kaldırabiliyormuyuz
ticket atmıştım oto mesaj atıp geçmişler bende tekrardan yazdım bakalım ne olucakGerçekten herhangi bir Valorant hilesi kullanmadıysanız, destek ile iletişime geçmeyi deneyin, size yardımcı olabilirler.
kardeşim oyunun farklı olması önemli değil. bilgisayarı açtığımız gibi vanguard da açılıyor ve farklı bir oyunda hile de yapsan vanguard bunu yakaladığı zaman oto hwidi basıyoreyvallah kanka ama ban atmasının hala alakasız olabileceğini düşünüyorum farklı oyunlar sonuçta
peki dostum neyden olabilir. valoda hiç bir şekilde hile kullanmadım. 5 6 gündür de lol oynadığım için valoya da girmedim. canları sıkıldıkları için arada böyle hwid mi atıyolar rastgele kişilere ondan mı olmuşturlpreborn'dan olacağını hiç düşünmüyorum bende hala ban söz konusu değil
bedava bir şekilde bulman çok zor dostum sitede bazı methotlar var onları bir dene istersenspoofer nereden bulabiliriz bilgisi olan varmı
sagol dostum dediğim gibi 5 6 gün sc ile sadece lol oynadım valo ile ilgili hiç bir şey yapmadım oynamadım da dün bi giriyim dedim ban yemişim. ticket attım 3. parti yazılım diyor tekrar ticket attım bende oto mesaj atıp geçmişlerOyunun memory´sine ellemedikten sonra birşey olmuyor diye biliyorum, geçmiş olsun hocam
Daha önce valo da hile açmışmıydınsagol dostum dediğim gibi 5 6 gün sc ile sadece lol oynadım valo ile ilgili hiç bir şey yapmadım oynamadım da dün bi giriyim dedim ban yemişim. ticket attım 3. parti yazılım diyor tekrar ticket attım bende oto mesaj atıp geçmişler
ondan dolayi degil dostumvanguard pcde ki lprebornu algilamistirÖğrendiğimiz iyi oldu ben lolde ban yiyen valoda yemiyor sanıyordum, gelişmeleri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?