LPReborn Valorant ban ve Cass q sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
cass oynarken kendi altına q atıp duruyor birde forumdakiler valodan ban yedim falan diyor yardım edebilecek varmı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Casside kendi altına q atması gözyaşı alınca oluyor almassan atmaz ama onun bir ayarı vardı ben tam bilmiyorum ama forumda olması lazımdı nasıl kapatıldıgı

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
cass oynarken kendi altına q atıp duruyor birde forumdakiler valodan ban yedim falan diyor yardım edebilecek varmı
Kanka ezreal oynarken ı tuşunu açınca gözyaşı kasıyor büyük bi ihtimalle cassda da aynı şekildedir ı ya basarsan atmaz diye düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
cassiopeia ayarına gir > combo q bölümüne gel > "stack tear of goddes" ayarını kapat sorun çözülecektir.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
göz yaşı alma ve vanguard kapatırsan ban yemezsin pc reset atacakken ise logları temizle

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cas olayı bilmiyorum ama valorant ban olayı lb reborn kullanan çoğu kişide bu sorun oluşmaya başladı sadece lb reborn değil loader de yüklü olduğu sürece falan banaltıyor bu sorunun tek çözümü sanırsam vanguard silmek yada kapatmak loaderi yüklü olmayacak lb reborn kullanırsan vanguard kesinlikle kapalı olacak valorant geçtiğin zaman loader + riot games league of legends logs silme yeniden logs oluşturma appdata içinde ki lprb dosyasını silmek son olarak temp silip virüs taraması yapma bildiğim kadarıyla bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...