Çözüldü LPReborn w11 sürümünde çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam hileyi siteden yükle dedim yükledi aktif olucakken lol kendi kendine kapanıyor ve cmd de bir hata meydana geldi yazılımcı ile iletişime geçin hatası geliyor ve kapanıyor acil yardım.

Çözüm
Merhaba,
Onaylı üye olmadığın için scripti çalıştıramıyorsun. 50 mesajı geçmişsin sistemden kaynaklı bi sorun olduğu için onaylı üye olamamışsın sanırım. Moderatörlere bilgi verdim kısa süre içerisinde düzelecektir.
Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
windows 11 kullanıyorum sorunsuz şekilde çalışıyor eğer cmd ekranındaki hatayı bize bildirirsen sana yardımcı olabiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
windows 11 kullanıyorum sorunsuz şekilde çalışıyor eğer cmd ekranındaki hatayı bize bildirirsen sana yardımcı olabiliriz.
ss
Post automatically merged:

Virüs programını kapat
kapalı

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam hileyi siteden yükle dedim yükledi aktif olucakken lol kendi kendine kapanıyor ve cmd de bir hata meydana geldi yazılımcı ile iletişime geçin hatası geliyor ve kapanıyor acil yardım.
Tüm Virüs programları kapalı olduktan sonra;
sağ tıkla > Özellikler > Uyumluluk > Uyumluluk Modu Windows 10
deneyebilirsin

çalıştırabilmen için onaylı üye olman gerekiyor
:) doğru dedin mesaj sayısı tutuyor. Daha Onaylı üye olmamış.
En basit gereksinimleri bazen en son görüyoz.

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba,
Onaylı üye olmadığın için scripti çalıştıramıyorsun. 50 mesajı geçmişsin sistemden kaynaklı bi sorun olduğu için onaylı üye olamamışsın sanırım. Moderatörlere bilgi verdim kısa süre içerisinde düzelecektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...