Çözüldü Lpreborn WsReborn sc yüklenme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar loaderı açtığım zaman geç açılıyor siteden sc yi yüklediğim zaman oyun penceresi bekleniyor ekranı ya gelmiyor yada 3 5 dakika sonra geliyor bugüne kadar bir sıkıntı yoktu bir çözümünü bilen varmı?

Ekli dosyalar

• sc.PNG
    sc.PNG
    4.8 KB · Görüntüleme: 62
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows sürümün nedir
Windows 10 21H2 Sanırım problem internet kaynaklı steam vb uygulamalarda internet sınırım normal herşeyi indirebiliyorum lakin herhangi bir tarayıcıdan bir dosya indirmeye kalktığımda kb hızında indirme yapıyor 5 6 mb lık dosya için 5 10 dakika zaman istiyor internet hızım 50mb modem resetledim baya araştırdım internetteki çoğu şeyi yaptım fakat düzelmedi sorunun kaynağının bu olduğunu düşünüyorum

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum arkada birşeyler indirdiğin için olabilir indirmeyi duraklat ve internetini resetleyip tekrar dene
windows 11 kullanıyorsan w11 de hile çalışmıyor .

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ne bileyim birader denediklerini yaz ozamanki söylemeyelim , sanki yazdın bunları bunları denedim diye
ne bileyim birader denediklerini yaz ozamanki söylemeyelim , sanki yazdın bunları bunları denedim diye
yazmışım yukarıda birdaha bak istersen
Post automatically merged:

istersen kendi loaderımı paylaşayım seninle bir de öyle dene ne dersin?
onuda denedim bir arkadaşım aracılığı ile malesef sonuç değişmedi

Ekli dosyalar

• rrr.PNG
    rrr.PNG
    16 KB · Görüntüleme: 52
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
görmüyorsun sanırım arkadaşa yanıt olarak eklemişim bütün olayı anlatmışım biraz baksan öyle düşünüp arkada birşey iniyorsa kapat yerine daha etkileyici bir çözüm yazabilirdin sanki dostum
Dostum ben bütün yorumları teker teker okumuyorum okumak zorundada değilim konu başlığında öyle birşey yazıyormu ? yazmıyor evet yani ne demek bunun bilgisi verilmemiş demek . kısa kes artık haklı değilsin boş yere konuşma .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...