30 Tem 2022 #1 terterix2 T Onaylı Üye Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI merhaba arkadaşlar oyuna girdikten sonra siteye gelip YÜKLE dedikten sonra status fail diye bi hata alıyorum. Bu arada onaylı üyeyim.
merhaba arkadaşlar oyuna girdikten sonra siteye gelip YÜKLE dedikten sonra status fail diye bi hata alıyorum. Bu arada onaylı üyeyim.
Çözüm T T Teodora 30 Tem 2022 Merhaba, Tarayıcını varsayılan tarayıcı yapıp varsa adblock vb. eklentileri kapatmalısın. Seçtiğin kekde yükle tuşuna bastığında onay ekranı gelecektir. 30 saniye site içinde gezdikten sonra herhangi bir rekIama tıkladığında onay tamamlanıp kek çalışacaktır.
Merhaba, Tarayıcını varsayılan tarayıcı yapıp varsa adblock vb. eklentileri kapatmalısın. Seçtiğin kekde yükle tuşuna bastığında onay ekranı gelecektir. 30 saniye site içinde gezdikten sonra herhangi bir rekIama tıkladığında onay tamamlanıp kek çalışacaktır.
30 Tem 2022 #2 Gamer Pubg Mobile G Onaylı Üye Katılım 26 Tem 2022 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 26 3 HİZMET YILI terterix2' Alıntı: merhaba arkadaşlar oyuna girdikten sonra siteye gelip YÜKLE dedikten sonra status fail diye bi hata alıyorum. Bu arada onaylı üyeyim Genişletmek için tıklayın ... knk sorunun internetinden kaynaklı güvenli aramayı kapat sorunu cözülücektir Oyla 0 Olumsuz oyla
terterix2' Alıntı: merhaba arkadaşlar oyuna girdikten sonra siteye gelip YÜKLE dedikten sonra status fail diye bi hata alıyorum. Bu arada onaylı üyeyim Genişletmek için tıklayın ... knk sorunun internetinden kaynaklı güvenli aramayı kapat sorunu cözülücektir
30 Tem 2022 Moderatör #3 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI terterix2' Alıntı: merhaba arkadaşlar oyuna girdikten sonra siteye gelip YÜKLE dedikten sonra status fail diye bi hata alıyorum. Bu arada onaylı üyeyim. Genişletmek için tıklayın ... Tarayıcı Onayını yapman gerekiyor Yükle dedikden sonra bir sekme çıkar ekrana 30 saniye bekletip sonra rekl@ma tıklamanı ister. Son düzenleme: 30 Tem 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
terterix2' Alıntı: merhaba arkadaşlar oyuna girdikten sonra siteye gelip YÜKLE dedikten sonra status fail diye bi hata alıyorum. Bu arada onaylı üyeyim. Genişletmek için tıklayın ... Tarayıcı Onayını yapman gerekiyor Yükle dedikden sonra bir sekme çıkar ekrana 30 saniye bekletip sonra rekl@ma tıklamanı ister.
30 Tem 2022 Konuyu başlatan #4 terterix2 T Onaylı Üye Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI nasıl yapacağımıda anlatır mısın? Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Tem 2022 #5 TssTCorp T Onaylı Üye Katılım 5 May 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI aga bende de oluyor bu Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Tem 2022 #6 siracvarvar S Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 28 5 HİZMET YILI Tarayıcı onarım yapmalısın bi dene Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Tem 2022 Konuyu başlatan #7 terterix2 T Onaylı Üye Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 29 6 HİZMET YILI Demonslayer3' Alıntı: Tarayıcı Onayını yapman gerekiyor Yükle dedikden sonra bir sekme çıkar ekrana 30 saniye bekletip sonra ******* tıklamanı ister. Genişletmek için tıklayın ... kankam biraz daha detaylı anlatırmısın ben çok yeniyim bu konularda tüm güvenlik önlemleri kapalı şuanda Oyla 0 Olumsuz oyla
Demonslayer3' Alıntı: Tarayıcı Onayını yapman gerekiyor Yükle dedikden sonra bir sekme çıkar ekrana 30 saniye bekletip sonra ******* tıklamanı ister. Genişletmek için tıklayın ... kankam biraz daha detaylı anlatırmısın ben çok yeniyim bu konularda tüm güvenlik önlemleri kapalı şuanda
30 Tem 2022 #8 Teodora T ワイフ Seçkin Üye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 570 Çözümler 213 Tepki puanı 144 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Merhaba, Tarayıcını varsayılan tarayıcı yapıp varsa adblock vb. eklentileri kapatmalısın. Seçtiğin kekde yükle tuşuna bastığında onay ekranı gelecektir. 30 saniye site içinde gezdikten sonra herhangi bir rekIama tıkladığında onay tamamlanıp kek çalışacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, Tarayıcını varsayılan tarayıcı yapıp varsa adblock vb. eklentileri kapatmalısın. Seçtiğin kekde yükle tuşuna bastığında onay ekranı gelecektir. 30 saniye site içinde gezdikten sonra herhangi bir rekIama tıkladığında onay tamamlanıp kek çalışacaktır.
30 Tem 2022 #9 Barış Yalçın B Seçkin Üye Katılım 17 Mar 2022 Mesajlar 312 Çözümler 4 Tepki puanı 21 Ödüller 2 4 HİZMET YILI https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-xstatus-fail-hatasi-almaktayim.224880/ Açılan bu konuda cevap var. Oyla 0 Olumsuz oyla
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-xstatus-fail-hatasi-almaktayim.224880/ Açılan bu konuda cevap var.
31 Tem 2022 #10 AGkaptan A Üye Katılım 18 Tem 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 28 5 HİZMET YILI kanka onun çözümü kartlarını silip yeniden girmek Oyla 0 Olumsuz oyla