teşekkür ederim mutlaka denicemchallanger config öneririm dostum best config alt kog maw fena bişey.
shift+menu ne oluyor tam knkchallanger config kullan oyuna girmeden önce özel oyun oluştur orda aç sc yi beğenmediğin ya da olmasını istemediğin şeyleri shift menüden kapat uzun zamandır sc ile oynuyorum 1 Allahın kulu sen sc sin demedi tam tersi tebrik ediyorlar legit oynuyorum tamamen evade kapalı genelde yasuo miss fortune viktor vs oynuyorum
F7 ye bastıktan sonra shift e basılı tutarak sc ayarlarını değişitirebileceğin bi menüye erişebilirsiinshift+menu ne oluyor tam knk
kanka ben önceden sadece açıyordum kendi ayarlarıyla oynuyordum güzel gidiyordu deneyebilirsinLPReborn'da Yasuo'yu mutlaka bu Config'le denemelisin dediğiniz Config hangisi? Aktif olarak moncheri config kullanıyorum, titremiyor karakter ve birde tecrübe ettiğiniz küçük trickler var mı script yasuo için? Şimdiden teşekkür ediyorum.
ben bulamadım nereden nasıl yapılıyorConfig kendi ayarı yeterli de L3 diye birşey var onu kapat yoksa 2. q yu vurup hortumu stacklediği anda atıyor direk sc olduğun belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?