Süper Üye
Veri kaybım olmasın diyerek , zaten Format atmıyor veya windows 10'a geçmiyorum 22H2 ne yazık ki kaldıramam format atmadan veya üstüne yazmadan :/windows 11 22h2 güncellemesini kaldır calısır reis 22h2 hıcbır hile calısmıyor suan
aslında cmd ekranından komut sistemınden istedıgın güncellemeyi kaldıra bilirsin ben öyle yaptım bi sorunla karsılasmadım ama başka sebeblerın varsa windows 10 dön sana tavsiyem..Veri kaybım olmasın diyerek , zaten Format atmıyor veya windows 10'a geçmiyorum 22H2 ne yazık ki kaldıramam format atmadan veya üstüne yazmadan :/
o şekilde değil hocam windowsun güncelleme sistemini bilmiyorsun sanırım gelen KB güncelleştirmelerini demiyorum onları bırak cmd'yi denetim masasından da kaldırıyoruz şey olarak direkt model marka güncelleştirmesi mesela 21H1'den 2'ye yükselttik ve 22H2 yaptık ya ilk 1 haftadan sonra o 21H1'e dönme şansın olmuyor ne yazık ki bir de ben cleanmgr atan biriyim haftada 1 e 22H2'e geçeli de nereden baksan aylar oluyor win 11'de dolayısıyla kaldıramam format atmadan onu demek istemiştim şu an kaldırabileceğim tek güncelleme var o da buaslında cmd ekranından komut sistemınden istedıgın güncellemeyi kaldıra bilirsin ben öyle yaptım bi sorunla karsılasmadım ama başka sebeblerın varsa windows 10 dön sana tavsiyem..
o şekilde değil hocam windowsun güncelleme sistemini bilmiyorsun sanırım gelen KB güncelleştirmelerini demiyorum onları bırak cmd'yi denetim masasından da kaldırıyoruz şey olarak direkt model marka güncelleştirmesi mesela 21H1'den 2'ye yükselttik ve 22H2 yaptık ya ilk 1 haftadan sonra o 21H1'e dönme şansın olmuyor ne yazık ki bir de ben cleanmgr atan biriyim haftada 1 e 22H2'e geçeli de nereden baksan aylar oluyor win 11'de dolayısıyla kaldıramam format atmadan onu demek istemiştim şu an kaldırabileceğim tek güncelleme var o da bu
Ekli dosyayı görüntüle 82640
bu güncelleştirmeyi kaldırmıştım 2-3 hafta kadar önce o zaman da çözüm olmamıştı zira 22H2 sabit kalıyor onun önündeki sürüm kodları değişiyor örnek olarak
şu anki versiyonum : 22621.317 - 22H2 güncellemeyi kaldırırdığımda 22621.290 - 22H2 oluyor bu da haliyle bir işe yaramıyor ama şu cmd ile kaldırma belki denetim masasından kaldırmayla aynı değildir bir rehber videosu ya da linki varsa atar mısın
iyi ama attığım resim zaten durumu özetler nitelikte değil mi tamam işte benim şu dediğim bahsettiğim KB güncelleştirmelerini kaldırıyor onlar toplu KB güncelleştirmeleri ki bende hiç biri yok bu attığım resimde yüklü olan hariçbu link var arkadas ayrıntılı anlatmıs 22h2 olan toplu güncelleştirmeleri kaldıracaksın sadece net framework olanları kaldırma
suan güncelleme yaptıysan sendede bu SS dekiler vardır bunlardan toplu guncellemelerı kaldır hepsi burda..iyi ama attığım resim zaten durumu özetler nitelikte değil mi tamam işte benim şu dediğim bahsettiğim KB güncelleştirmelerini kaldırıyor onlar toplu KB güncelleştirmeleri ki bende hiç biri yok bu attığım resimde yüklü olan hariç
Şu an güncelleme yaptıysan sende de bu SS dekiler vardır bunlardan toplu guncellemelerı kaldır Hepsiburada.
WİN 10 sıkıntı bro ya sürekli güncelleme vs sıkıntılı birazwin11 de problem var galiba çözemedim tam sonra windows 10 dönmek zorunda kaldım
tamamdır hocam teşekkür ederim sürekli güncel olması iyi aslında yaWİN 10 sıkıntı bro ya sürekli güncelleme vs sıkıntılı biraz
Selamlar,iyi ama attığım resim zaten durumu özetler nitelikte değil mi tamam işte benim şu dediğim bahsettiğim KB güncelleştirmelerini kaldırıyor onlar toplu KB güncelleştirmeleri ki bende hiç biri yok bu attığım resimde yüklü olan hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?