zaten targetlıyor gelen gideni böyle bir özelliğe gerek yok benceYok ama getirilirse büyük ihtimal ban rateli olur
Hilede böyle bi özellik varmı bilmiyorum ama sormam gerek. Bir şeyi aktif ettiğimizde haritadaki tüm karanlık bölgeleri aydınlık yapan bir özellik varmı (bilgisi olamyıp sadece yorum kasmak için yazan olursa raporlucam)
Hilede böyle bir özellik mevcut değil gerekte yok zaten gang alerter varHilede böyle bi özellik varmı bilmiyorum ama sormam gerek. Bir şeyi aktif ettiğimizde haritadaki tüm karanlık bölgeleri aydınlık yapan bir özellik varmı (bilgisi olamyıp sadece yorum kasmak için yazan olursa raporlucam)
o özelliği nasıl açıyoruz bunu bilmiyodum ve çok faydası olucağını düşüyoprumHilede böyle bir özellik mevcut değil gerekte yok zaten gang alerter var
merak etme bu yok ama bidahaki güncellemede auto play geliyorHilede böyle bi özellik varmı bilmiyorum ama sormam gerek. Bir şeyi aktif ettiğimizde haritadaki tüm karanlık bölgeleri aydınlık yapan bir özellik varmı (bilgisi olamyıp sadece yorum kasmak için yazan olursa raporlucam)
bizim yerimize mi oynayacak s artık djksalşdjskal bi yaşıma daha girdimmerak etme bu yok ama bidahaki güncellemede auto play geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?