windsharpda sıkıntı olmuyor oysaki anlamadımNormalde dx9 dan yapar fakat açık diyorsun sisteminde sorun olabilir mi ? Konudaki tüm gereksinimleri yükledin mi ?
dediğim gibi lpreborn konusunda ki tüm egreksinimleri indirdiğinden vesaire emin olmalısın . Birde küçük bir ihtimal ama pc nin hyperv özelliğini kapatmayı denewindsharpda sıkıntı olmuyor oysaki anlamadım
bunları kurdum dx9 kapalı çerçevesiz de oyun ancak halen oyundan atıyorMerhabalar
Windows Defender kapalı olduğunu ve DX9 modunda kullandığını zaten yazmışsınız. Aşağıdaki adımları da dener misiniz?
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
valorant yüklü değil vanguar ile lol alakasızvanguard kapalı mı ondan kaynaklı bir sorun da olabilir
hocam hepsini yaptım halen inject esnasında oyundan atıyor hata kodunun bir anlamı var mı 000000008000000DMerhabalar
Windows Defender kapalı olduğunu ve DX9 modunda kullandığını zaten yazmışsınız. Aşağıdaki adımları da dener misiniz?
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
%temp% Klasörünü silin, %appdata% Roaming klasöründeki LPRB klasörünü silin, anti-virüslerin kapalı olduğundan emin olun ve tekrar deneyin.ben lp reborn u açtığımda kapanıyor sonra tekrar denediğimde pencere bekleniyor kısmından sonra cmd siyah yazısız halde kalıyor oyundan atıyor scripti açamıyorum çözüm veya öneriniz nedir bu maçta yaşanıyor antrenman modunda inject etmek istediğimde direkt oyundan atıyor ve hata veriyor Hata kodu: - 000000008000000D
defender tamamen kapalı dx9 çerçevesiz modda oyun
vanguardı kapatmak lazımdı sanırsam
seninki kaç hangi versiyonBunu yaşayan 2 arkadaşım var bende hiç böyle bir problem yapmadı ve onlarla farklı olan tek yanımız Windows versiyonlarımız, belki de probleme sebep olan budur.
Win 10 20H2 kullanıyorum AiO runtimes'ı da kurdum yani tahminimce herhangi eksik bir şey yok sorunsuz çalışıyor bende oyundan atma yok, dx9 da kullanmıyorum üstelik tam ekranda.seninki kaç hangi versiyon
dediğimi denemediniz mi hala?dx9 açıkken tam ekranda öneriyorlar kapalıyken çerçevesiz bir de öyle dene
denedim olmadıdediğimi denemediniz mi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?