Süper Üye
hocam bence ban yemezsin report yesende ben çok report yedim full xerath oynuyorum şuan ligim plat 1 xerath vayne lux oynuyorum lux mid alıp free wini alıyorum ve kimse anlamıyorŞu anda unranked hesabı plat 1 e kadar kastım, jinx sıralamalarındayım. elmas olunca hileyi belli edersem hemen banlanırmıyım ilgi çekip. yoksa plat elosundaki gibi millet takmaz veya sürekli farklı rakip gelir mi ? Sizlerin en çok çıktıgı ligler nedir ?
sen beni bi ekle o zaman beraber kasalım xd nick Benjamin Gomezhocam bence ban yemezsin report yesende ben çok report yedim full xerath oynuyorum şuan ligim plat 1 xerath vayne lux oynuyorum lux mid alıp free wini alıyorum ve kimse anlamıyor
jınx alınca kendı kendıne q acıyor ne q ları kapatmama ragmenŞu anda unranked hesabı plat 1 e kadar kastım, jinx sıralamalarındayım. elmas olunca hileyi belli edersem hemen banlanırmıyım ilgi çekip. yoksa plat elosundaki gibi millet takmaz veya sürekli farklı rakip gelir mi ? Sizlerin en çok çıktıgı ligler nedir ?
doğru zamanda açıyor q script açması gerek zatenjınx alınca kendı kendıne q acıyor ne q ları kapatmama ragmen
çok belli etme ben sc ile chala kadar çıktımŞu anda unranked hesabı plat 1 e kadar kastım, jinx sıralamalarındayım. elmas olunca hileyi belli edersem hemen banlanırmıyım ilgi çekip. yoksa plat elosundaki gibi millet takmaz veya sürekli farklı rakip gelir mi ? Sizlerin en çok çıktıgı ligler nedir ?
skil dodge kapatırsan biraz daha az belli olur elmasda hemen sikayet oldugu gibide ban yemezsinŞu anda unranked hesabı plat 1 e kadar kastım, jinx sıralamalarındayım. elmas olunca hileyi belli edersem hemen banlanırmıyım ilgi çekip. yoksa plat elosundaki gibi millet takmaz veya sürekli farklı rakip gelir mi ? Sizlerin en çok çıktıgı ligler nedir ?
mınyoan bıle q acıyordoğru zamanda açıyor q script açması gerek zaten
Default jinx modunu kullanıyorum ekstra ayarlarım cha config tir
onu activatör ayarlarından yapabiliyorsun manayı belirleyip neye q acıcagını ayarlayabiliyorsunmınyoan bıle q acıyor
sadece jinx mi kasıyosunŞu anda unranked hesabı plat 1 e kadar kastım, jinx sıralamalarındayım. elmas olunca hileyi belli edersem hemen banlanırmıyım ilgi çekip. yoksa plat elosundaki gibi millet takmaz veya sürekli farklı rakip gelir mi ? Sizlerin en çok çıktıgı ligler nedir ?
Kanka çok belli edersen replerler ama normal oynarsan takmazlar ya plat elodaŞu anda unranked hesabı plat 1 e kadar kastım, jinx sıralamalarındayım. elmas olunca hileyi belli edersem hemen banlanırmıyım ilgi çekip. yoksa plat elosundaki gibi millet takmaz veya sürekli farklı rakip gelir mi ? Sizlerin en çok çıktıgı ligler nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?