Merhaba arkadaşlar, oyun akıcı bir şekilde çalışıyor. Hileyi inject edince oyun donuyor, kapanıyor. Bu işlemi 5 6 kere yapınca anca açılıyor, o zamana kadar da karşı takım kasıyor. Bunun bir çözümü var mı? Eskiden olmuyordu. LoL'ü sıfırladım, olmaya başladı.
Merhaba arkadaşlar oyun akıcı bir şekilde çalışıyor hileyi inject edince oyun donuyor kapanıyor bu işlemi 5 6 kere yapınca anca açılıyor ozamana kadarda karşı takım kasıyor bunun bir çözümü varmı eskiden olmuyordu lolü sıfırladım olmaya başladı
Merhaba arkadaşlar oyun akıcı bir şekilde çalışıyor hileyi inject edince oyun donuyor kapanıyor bu işlemi 5 6 kere yapınca anca açılıyor ozamana kadarda karşı takım kasıyor bunun bir çözümü varmı eskiden olmuyordu lolü sıfırladım olmaya başladı
oyun içinde açın hileyi. kapanmasının sebebi sizin herhangi bir tuşa tıklamanızdan kaynaklanıyor olabilir. İnject sonrası hiçbir tuşa tıklamamanız ve 20-25 saniye kadar beklemeniz gerekmektedir daha sonra oyuna devam edebilirsiniz hiçbir şekilde kapanmayacaktır.