F7 ye basınca kapanıyor çizgiler gidiyor ama sc açık kalıyorEkrandaki çizgileri kapatmayı biliyorum fakat üstte çıkan MemoryHackers Free yazısı kapatılmıyor.
LoL içinden F12 ile screenshot aldığımızda bu çizgiler ve yazı çıkmıyor bunun için bir ayar yapmadım ekranın öyle temiz görünmesini istiyorum bunu gizlemek için bir yol var mı?
evet bunu denedim tam ekran ve pencerelide ayrı ayrı denedim yönetici olarak falan çalıştır deniyordu farklı konularda fakat yine de yazı gözüküyorduknk obsden sadece lolü seçsen belki kapanabilir kapatsan bile space basarak oynıycağından her türlü anlaşılcak gizlesen ne olur gizlemesen ne olur
hadi hile ile elo kasmayı anladım helali hoş olsun kardeşime benimde hile ile yayıncı olmak ne amk
Piyasada kullanıp iyi bir streamer olan birini özelden yazar mısınız?Arkadaşlar çizgileri kapatmayı biliyorum diye özellikle ve uzun uzun yazdım..
evet bunu denedim tam ekran ve pencerelide ayrı ayrı denedim yönetici olarak falan çalıştır deniyordu farklı konularda fakat yine de yazı gözüküyordu
neden garipsiyorsunuz ki yapanlar var ve buna alışmış kişiler devam etmek istiyor olabilir bence normal bir şey üstelik piyasada zaten bununla tanınan azımsanmayacak kadar kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?