LPReborn'u OBS'den Nasıl Gizleyebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum imleç olayını ne yapcaksın :) orayı kapatın f7 ıle ama maus goruntude kayıt altında olur tıkladın yerler doclarken felan
imleç kapatma ayarı var skill atmak zaten saniyelik bir olay, henüz çizimleri kapatamadığım için kayıt almayı denemedim aşırı belli etmediği sürece benlik sorun yok.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
en mantıklısı oraya donate bar falan koymak

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam oraya resim falan koyup kapatabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
o
dostum imleç olayını ne yapcaksın :) orayı kapatın f7 ıle ama maus goruntude kayıt altında olur tıkladın yerler doclarken felan
İmlecin gözükmemesini sağlayabiliyorsun bir yayıncıda görmüştüm. Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Anca yazıyla falan kapatırsın herhalde. LPReborn'a bir streamer mod şart gibi.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka kapatılmıyor diye biliyorum ama obs de lolü seçince sadece oyunu gösterir mantıkken
Post automatically merged:

knk obsden sadece lolü seçsen belki kapanabilir kapatsan bile space basarak oynıycağından her türlü anlaşılcak gizlesen ne olur gizlemesen ne olur
zeki adamın hali başka xd

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir kişi bilemi yardımcı olmak için cevap vermez her neyse obse ekranı vermek yerine oyun yakalamadan lol penceresini seçersen sadece oyunu kayıt eder dolayısıyla script gözükmez
knk dc de sadece lol yayını verdiğimde bile çıkıyor onu sadece programı yapanlar engelleye biliyor o yüzden maalesef oyun içindeki o site ismi gitmiyor

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
OBS pencere odaklı yakalama yapabiliyor. Direkt ekranı değil sadece lolün penceresini yayına verirsen sc ile ilgili drawingler açık olsa bile gözükmeyebilir. Lol üzerinde hiç denemedim ama bazı external hilelerde bunu yapabilmek mümkün denemekten zarar gelmez.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
OBS pencere odaklı yakalama yapabiliyor. Direkt ekranı değil sadece lolün penceresini yayına verirsen sc ile ilgili drawingler açık olsa bile gözükmeyebilir. Lol üzerinde hiç denemedim ama bazı external hilelerde bunu yapabilmek mümkün denemekten zarar gelmez.
Muhtemelen externalde çalışıyor çünkü maalesef denediğimde sonuç alamadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ekrandaki çizgileri kapatmayı biliyorum fakat üstte çıkan MemoryHackers Free yazısı kapatılmıyor.
LoL içinden F12 ile screenshot aldığımızda bu çizgiler ve yazı çıkmıyor bunun için bir ayar yapmadım ekranın öyle temiz görünmesini istiyorum bunu gizlemek için bir yol var mı?
yazının gözüktüğü tarafa bişey ekleyerek yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
o şekilde direkt temiz yapamazsın ama obs te oraya bi editle seffaflaştırıp gizleyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
oyun modu yapınca kapanması gerek ama pek bilgim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...