Hocam kusura bakmayın ama bu tek atar kısmına sesli kahkaha attım bir sorununuz varsa eğer söyleyin yardımcı olayım çözelim sorununuzu son olarak wsreborn lprebornu gümletir bu arada bu konu tartışmaya kapalıdır grandmastera kadar çıktım wsreborn ileKeşke LPReborn'un desteği bitmeseydi yeni scriptte bir sürü sıkıntılar var dodge atmaması , drawings vesayire doğru düzgün bir şekilde kapanmaması benim açımdan LPReborn, WSReborn'a tek atar LPReborn'un tekrardan açılması için yorumlarda desteğinizi bekliyorum belirli bi etkileşim yakalarsak değerli yönetciler bize kâle alır
Hocam drawingsler çok rahatsız ediyor ayrıca doğru düzgün dodge atmıyorHocam kusura bakmayın ama bu tek atar kısmına sesli kahkaha attım bir sorununuz varsa eğer söyleyin yardımcı olayım çözelim sorununuzu son olarak wsreborn lprebornu gümletir bu arada bu konu tartışmaya kapalıdır grandmastera kadar çıktım wsreborn ile
LPReborn'da takır takır combo yapıyordu space basınca daha iyi bi hissiyatı vardı WSReborn'a nazaranKesinlikle sana katılıyorum. Lpreborndan sonra WsReborn ile çok zorlanıyorum. Comboları kesinlikle çok daha zayıf. LpRebornda Irelia ve Yasuo ile makine gibi oynanıyordu. Az önce WsReborn ile oynadım Irelia yine bir nebze iyi ama Yasuoda hem comboyu beceremiyor hem lane ittirmeyi. Vye basiyorum 3 saniyede bir q atıyor ayrica sürekli e spamliyor e ata ata rakibin içine giriyor resmen. Keşke LPReborn geri dönse.
Hepsinin çözümü var kötü diyerek bunu çözemezsiniz bunu bir söyleyeyim ilk önce Awareness kısmından drawlari kapatabilirsin dodge olarak hangi carlarda sorun yaşıyorsun combo da hangi cardan memnun değilsin soylersen hepsinde yardımcı olurumHocam drawingsler çok rahatsız ediyor ayrıca doğru düzgün dodge atmıyor
Post automatically merged:
LPReborn'da takır takır combo yapıyordu space basınca daha iyi bi hissiyatı vardı WSReborn'a nazaran
Her çarda direk space basınca düz duruyor LPReborn'da hareket ediyordu mesela bu hissiyatı beğenmedim ayrıca dediğine katılıyorum kötü diyerek çözemem ama LPReborn'un altta kalır yanı WSReborn'un daha fazla şampiyonu desteklemesi tabi siz bayağı bi kasmışsınız daha tecrübelisinizdir, bugün renektonu denedim dodge falan atmıyordu combo atınca normal atıyor ama herşey cd deyken düz vuruş bile atmıyoduHepsinin çözümü var kötü diyerek bunu çözemezsiniz bunu bir söyleyeyim ilk önce Awareness kısmından drawlari kapatabilirsin dodge olarak hangi carlarda sorun yaşıyorsun combo da hangi cardan memnun değilsin soylersen hepsinde yardımcı olurum
Hocam sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mı kontrol eder misiniz rica etsemHer çarda direk space basınca düz duruyor LPReborn'da hareket ediyordu mesela bu hissiyatı beğenmedim ayrıca dediğine katılıyorum kötü diyerek çözemem ama LPReborn'un altta kalır yanı WSReborn'un daha fazla şampiyonu desteklemesi tabi siz bayağı bi kasmışsınız daha tecrübelisinizdir, bugün renektonu denedim dodge falan atmıyordu combo atınca normal atıyor ama herşey cd deyken düz vuruş bile atmıyodu
dostum yeni hile de çalışıyor gayet güzel.Keşke LPReborn'un desteği bitmeseydi yeni scriptte bir sürü sıkıntılar var dodge atmaması , drawings vesayire doğru düzgün bir şekilde kapanmaması benim açımdan LPReborn, WSReborn'a tek atar LPReborn'un tekrardan açılması için yorumlarda desteğinizi bekliyorum belirli bi etkileşim yakalarsak değerli yönetciler bize kâle alır
Aynen öyle neredeyse hatasız combo yapıyordu. WsReborn ise ara sıra çok önemli olan skilleri missliyor. Ama ben adminlerimize güveniyorum ikisini de onlar yaptı WsRebornu güncelleştirmeleri ile yine harikalaştıracaklardır.Hocam drawingsler çok rahatsız ediyor ayrıca doğru düzgün dodge atmıyor
Post automatically merged:
LPReborn'da takır takır combo yapıyordu space basınca daha iyi bi hissiyatı vardı WSReborn'a nazaran
harbiden wsreborn lpreborna göre daha iyi bencede lprebornda olmayan çarlar bile var ör. kayn viego gibi hoşuma gitti açıkcası viego mainim normalde hilesizde iyiyim çarda Ama sc ile deneyince daha çok zevk aldım skil kaçırma derdin yok manuelde bazen kil kaçabiliyordu Sorun çözüldüHocam kusura bakmayın ama bu tek atar kısmına sesli kahkaha attım bir sorununuz varsa eğer söyleyin yardımcı olayım çözelim sorununuzu son olarak wsreborn lprebornu gümletir bu arada bu konu tartışmaya kapalıdır grandmastera kadar çıktım wsreborn ile
bu sc hakkında konu açıp config yaparsan arkadaşlar yararlanmış olur hatta soru cevap yapabilirsin takıldıkları yeri yazarlar aydınlatırsınHepsinin çözümü var kötü diyerek bunu çözemezsiniz bunu bir söyleyeyim ilk önce Awareness kısmından drawlari kapatabilirsin dodge olarak hangi carlarda sorun yaşıyorsun combo da hangi cardan memnun değilsin soylersen hepsinde yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?