LPReborn'un üye grubu yükseltilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence yükseltilmeli artık. Her maçıma gelmeye başladı, tadını pek çıkaramıyorum. Onun da kullanmasına rağmen beni aşırı linçliyorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Diyene bak 55 mesaj 2017 den beri siteyi neden kullandığın aşikar
siteyi lpreborn icin kullanıyorum sanane? seni ne ilgilendirir ne zaman kayıt oldugum ne amaçla kullandıgım? kendin bile süper üye degilsin lprebornun süper üyeye yükseltilmesini istiyosun 7/24 hayatın olmus o pcnin basından kalkta az sosyalleş çok hayatsız oldugun aşikar :)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Öncelikle değerli fikriniz için teşekkür ederiz. LoL için konuşmak gerekirse gerek MemoryHackers üstünde gerekse diğer yazılımlar yüzünden oyun içinde birçok hile bulunmaktadır. Bundan dolayı karşınıza neredeyse her maç hile gelmesi de kaçınılmaz oluyor. LPReborn için üye grubu konusunda ise hilenin hangi üye gruplarına açık olacağını kurucularımız belirlemektedir. Üye gruplarına göre sınırlandırma getirilirken de birden çok önkoşul göz önüne alınmaktadır ve buna uygun şekilde belirli üye grupları seçilmektedir. Şu anlık LPReborn için üye grubu Onaylı Üye ve üstü üye gruplarına açık kalmaya devam edecektir. İyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...