Seçkin Üye
Evet hocam haklısın sanırım. Tanklara cidden vuramıyorum. Aklında öneri varsa seve seve dinlerim.graves bu metaya çok uygun değil maalesef tanklara çok vurmuyor gravesbaşka karakterler denemeni öneririm
Cevap için teşekkürler hocam. Aklında sc ile oynayabileceğim jung önerin varsa seve seve dinlerim.hocam maalesefki sc her şampiyonda etkili olamayabiliyor güzel çalıştığı 10 15 tane şampiyon var bunların dışında çok iyi değil yani challenger config bile yapsan düzelmez combo kısmından anca el ile bi kaç ayar yapabilirsin. Onun dışında düzeleceğini pek sanmıyorum
Khayı oynuyorum ve haklısın evet. Script amumu hakkında ne düşünüyorsun?Orman için khazix amumu çok iyi
Dostum bu metada graves önermek yerine sürekli hasar vuran karakterleri tavsiye ederim örnek olarak master yi evet farkındayım Mastere ne scsi diyecek olan arkadaşlar olacaktır tabii ki ama sc ile beraber oynadıgın zaman iyice kolsuz karakteri oluyor otomatik q yu dodge icin kullandıgı güzel mekaniği bulunuyor. True dmg canavarı olan yi yi kesinlikle öneririm. Aynı zamanda Senpaide jgde meta olan S rank karakterlere bakabilirsin scye uygun bir şampiyon görürsen aç karakteri ve oyna.Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Plat III tek çift kasıyorum ve jungle oynamak istiyorum. Kartush scriptini çok seviyorum fakat uzun süre oynadığımdan yanına ek karakter almak istiyorum. Gravesi denemem gerektiğini söyledi birçok arkadaşım. Ama Gravesin güzel kombo yaptığını düşünmüyorum. Öncelikle gang atarken kullanması gereken w yu kesinlikle atmıyor. Challenger config kullanıyorum. Düzeltmem gereken herhangi bir ayar mı var, yoksa script mi çok iyi değil mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
kindred deneyebilirsin fena değilEvet hocam haklısın sanırım. Tanklara cidden vuramıyorum. Aklında öneri varsa seve seve dinlerim.
Post automatically merged:
Cevap için teşekkürler hocam. Aklında sc ile oynayabileceğim jung önerin varsa seve seve dinlerim.
Post automatically merged:
Khayı oynuyorum ve haklısın evet. Script amumu hakkında ne düşünüyorsun?
knk o w yu kendin atıcan ganglerde ilk atmasını istiyorsanArkadaşlar herkese iyi forumlar. Plat III tek çift kasıyorum ve jungle oynamak istiyorum. Kartush scriptini çok seviyorum fakat uzun süre oynadığımdan yanına ek karakter almak istiyorum. Gravesi denemem gerektiğini söyledi birçok arkadaşım. Ama Gravesin güzel kombo yaptığını düşünmüyorum. Öncelikle gang atarken kullanması gereken w yu kesinlikle atmıyor. Challenger config kullanıyorum. Düzeltmem gereken herhangi bir ayar mı var, yoksa script mi çok iyi değil mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?