- Yasaklandı
-
Aynen öyle onca insan kullanıyor LazySharp'ı hiç bu konuda şikayeti olanı görmedim.n'alaka, bc mining'i yapılsa forumda fazla fazla bu şikayeti olan insan olurdu :d
Bro Isı değerlerini kontrol ettin mi peki ? bende torrent programı kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım ?O zmn torrentden bulaştı
umarım halledebilirsin brocumO zmn torrentden bulaştı
Ben bir şey demiyorum dahaHayır bak oraya yazmışım antivürs programı mning yakaladı die ama işte içinde kalmasın die dile getirmişsin saglık olsun yok kardeşim fazla ısınmayla alakalı birşey değil çay ısmarlim ben sana karşı cafeye git adımı ver sabaha kadar çay iç orda hadi güle güle
Kardeşim kullandığın ekran kartı çok ısınan bir ekran kartı o yüzden söyledim ben sana bunu. Lazysharp ile ilgili bir problem olsa zaten onca insan şikayetci olurdu bu konudan. Ekran kartın ısı yapıyor demedim ki sadece kontrol eder misin dedim.Pc yi taraması için indirdiğim programda kafam kadar b.maining yazdı şimdi ekran kartının ısısı ile ne alaka bana anlatırmısın ben biraz aptalım da
büyük ihtimal torrentden yada crackden geldi knka zaten %50 ihtimal ya burdan ya ordan demekki ordan gelmiş saolBende kullanmaktayım bu hileyi böyle bir şey söz konusu dahi değil aşırı ısınma ve kasma gibi durumlarda yaşamadım sanırsam siz bu mining virüsünü başka bir yerden edindiniz.
En faydalı yorum reis çıkar masaya vurda görsünler yardım nasıl ediliyorCodex Ve Fitgirl Gibi Güvenilir Paylaşımcılar Olup Olmadığına Bakınız İndirirken Fakat Tabi Asla Böyle Bir Şey Söz Konusu Diyemem Crck İşlemi Uygulanıyor Sonuçta Ama Çoğu Pvp Oyunlarında Mining Sistemi Kuruluyor Temizlenmesi Kolay Bir Şey Ama Çok Profesyonelce Hazırlanmış Sistemlerde %20-10 Arası Bir Oranda Binlerce Kişiye Sahiplik Eden Oyunlarda Fark Edilmesi İmkansız Ama Takılmayın Böyle Şeylere Hile Hurda Kırık Mırık Şeylerin Peşinde İlla Bu Tarz Şeyler Olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?