Hotfix paylaşıldı. LoL hile bölümünden bakabilirsin.brom nasıl çalıştırıyorsun acaba scripti halledelim girelim
west mi tr mi knk
TR düzelttim.Hangi server ?
Mic yok bende uyar mı ?TR düzelttim.
Hotfix paylaşıldı. LoL hile bölümünden bakabilirsin.
bende alıyorum o siteden bazen dostum özeldende yazabilirsin bana forumdan / silmene gerek yoktu hotfix yapman lazım forumda paylaşıldıBenim aktif olarak kullandıgım bi site var ordan sürekli ıd şifre alıyorum yeni hesap edinmiş oluyorum şuan lol ü silmem gerektiği ile ilgili bir hata aldım onu denicem silip tkerar yüklüyorum
hesapların ıd lierini aklımda tutamıyorum ama işimiz bitince birlikte gireriz güzel olur
Birazdan ekliyorum hocam.bende alıyorum o siteden bazen dostum özeldende yazabilirsin bana forumdan
Valla olmadı tv ile bi bak istersen veya konu aç sen tane tane anlat çünkü o konuya baktım videoyu izledim yaptım ama olmadıbende alıyorum o siteden bazen dostum özeldende yazabilirsin bana forumdan / silmene gerek yoktu hotfix yapman lazım forumda paylaşıldı
oyun güncelleme yaptıktan sonra açık bırak sonrasında hotfix işlemini yap, yoksa işlemezValla olmadı tv ile bi bak istersen veya konu aç sen tane tane anlat çünkü o konuya baktım videoyu izledim yaptım ama olmadı
Hotflix başarılı yazısından sonra xfpprojexti çalıştırıyorum sonra mh uı açıyorum oyunda çift bip sesi geliyor ama oyun hata veriyor ? eksik veya fazla bir kısım varmı anlattıgımda şuan daoyun güncelleme yaptıktan sonra açık bırak sonrasında hotfix işlemini yap, yoksa işlemez
Ampul ve yarabandına birde boru eklersen bir maddeyi içine atıp buharlaştırmak için gereken bütün maddeler elimizde olmuş olurNoob
Post automatically merged:
Okul çocuklarına ampul ve yara bandı bedava
yok aslında, memory yükle butonu olan sayfayı yenilediğinden emin misin veya C:/ Bogaripper klasörünü sil ve baştan dene aynı işlemleriHotflix başarılı yazısından sonra xfpprojexti çalıştırıyorum sonra mh uı açıyorum oyunda çift bip sesi geliyor ama oyun hata veriyor ? eksik veya fazla bir kısım varmı anlattıgımda şuan da
Post automatically merged:
Ampul ve yarabandına birde boru eklersen bir maddeyi içine atıp buharlaştırmak için gereken bütün maddeler elimizde olmuş olurgenel kültür açısından dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?