- Konuyu başlatan
Emektar Üye
GameLoger' Alıntı:ben açtım da Hep yere batıyor karekter ölüyor .
no clip açma kardeşim
GameLoger' Alıntı:ben açtım da Hep yere batıyor karekter ölüyor .
xSquallTR' Alıntı:ErdemBey' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:oyuna girip kamp seçmeden önce csh ve bin e tıklıyorum bu hatayı veriyor
![]()
xigncode dolarken gireceksin kardeşim.
xigncode dolarken çalıştırıyorum zaten kamp menüsü geldiğinde oyunu start yapıp csh ye tıklıyorum böyle oluyor aynı şekilde bin e de tıklayınca böyle oluyo neyse yapıcak bişey yok heralde![]()
![]()
iyi akşamlar![]()
![]()
bişeyleri yanlış yapıyon kardeş videoyu izleyip yapayyılmaz' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:ErdemBey' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:oyuna girip kamp seçmeden önce csh ve bin e tıklıyorum bu hatayı veriyor
![]()
xigncode dolarken çalıştırıyorum zaten kamp menüsü geldiğinde oyunu start yapıp csh ye tıklıyorum böyle oluyor aynı şekilde bin e de tıklayınca böyle oluyo neyse yapıcak bişey yok heralde![]()
![]()
iyi akşamlar![]()
![]()
CSH VE BİN E XİNGCODE DE BASICAKSINUfuk' Alıntı:bişeyleri yanlış yapıyon kardeş videoyu izleyip yapayyılmaz' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:ErdemBey' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:oyuna girip kamp seçmeden önce csh ve bin e tıklıyorum bu hatayı veriyor
![]()
![]()
iyi akşamlar![]()
![]()
Saw' Alıntı:CSH VE BİN E XİNGCODE DE BASICAKSINUfuk' Alıntı:bişeyleri yanlış yapıyon kardeş videoyu izleyip yapayyılmaz' Alıntı:xSquallTR' Alıntı:ErdemBey' Alıntı:xigncode dolarken gireceksin kardeşim.
![]()
iyi akşamlar![]()
![]()
ZATEN HİLELER FİX GÜNCELLEME VAR