- Konuyu başlatan
-
NovaBreak' Alıntı:Ufuk' Alıntı:berkayhile' Alıntı:enes turgutreis sokağında oturuyor öldürün onu
susmuyorum lan anlayn artık
kafanmı güzel kardeşim
kafayı yemiş boşver wqeqweqwe
nasıl gözükmüyor ?jOKERASA' Alıntı:arkadaşlar bende indirme gözükmüyor sadece mesajlar gözüküyor bunu naısl düzelticem
Ufuk' Alıntı:nasıl gözükmüyor ?jOKERASA' Alıntı:arkadaşlar bende indirme gözükmüyor sadece mesajlar gözüküyor bunu naısl düzelticem
jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:nasıl gözükmüyor ?jOKERASA' Alıntı:arkadaşlar bende indirme gözükmüyor sadece mesajlar gözüküyor bunu naısl düzelticem
konu gözükmüyor
Ufuk' Alıntı:jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:nasıl gözükmüyor ?jOKERASA' Alıntı:arkadaşlar bende indirme gözükmüyor sadece mesajlar gözüküyor bunu naısl düzelticem
konu gözükmüyor
kardeşim nasıl konu gözükmüyor anlamadım.
jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:nasıl gözükmüyor ?jOKERASA' Alıntı:arkadaşlar bende indirme gözükmüyor sadece mesajlar gözüküyor bunu naısl düzelticem
konu gözükmüyor
Yani İndirme linki filan gözükmüyor sadece ziyaretçilerimn yazdıkları mesajlar gözüküyor ne bir resim gözüküyor nede link sadece ziyaretçilerin yazdığı mesajlar var
Ufuk' Alıntı:jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:nasıl gözükmüyor ?
konu gözükmüyor
Yani İndirme linki filan gözükmüyor sadece ziyaretçilerimn yazdıkları mesajlar gözüküyor ne bir resim gözüküyor nede link sadece ziyaretçilerin yazdığı mesajlar var
bu sıkıntı sende galiba
jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:jOKERASA' Alıntı:Ufuk' Alıntı:jOKERASA' Alıntı:konu gözükmüyor
bu sıkıntı sende galiba
bana indirme linki atsan olmazmı zaten yorumda yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?