hacı siz nasıl kullanıyorsunuz hileyi ya ben hata veriyor diye format attım her gereklı olan şey yüklü yinee olmuyor ya.Ekli dosyayı görüntüle 52008
kanka indirdim o dediğin şeyi attığın fotoda gözükmüyor pek zaten.Ekli dosyayı görüntüle 52011Ekli dosyayı görüntüle 52011
Kanka şu çizdiklerimi yükle hepsini bide kendi bilgisayarına uygun olan java versiyonunu yükle sorunun çözülür emin olabilirsin. İnternete all in one c++ yaz indir
kanka indirdim o dediğin şeyi attığın fotoda gözükmüyor pek zaten.Ekli dosyayı görüntüle 52011Ekli dosyayı görüntüle 52011
Kanka şu çizdiklerimi yükle hepsini bide kendi bilgisayarına uygun olan java versiyonunu yükle sorunun çözülür emin olabilirsin. İnternete all in one c++ yaz indir
pardon büyütülünce gözüktüde birebir var bunlar.kanka indirdim o dediğin şeyi attığın fotoda gözükmüyor pek zaten.
kanka indirdim o dediğin şeyi attığın fotoda gözükmüyor pek zaten.
ozaman çalışmaması pek mümküm değil knkim ben bilgisayarı komple sıfırlayıp sadece bunları yükledim ve hiçbir hata almıyorumpardon büyütülünce gözüktüde birebir var bunlar.
discordun varmı team wievierden bakabilirsin ve inject edebilirsin belki ben inject edemiyorum.ozaman çalışmaması pek mümküm değil knkim ben bilgisayarı komple sıfırlayıp sadece bunları yükledim ve hiçbir hata almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?